Radionice01211. i 12. veljače održane su dvije uzastopne dječje radionice u organizaciji Kreativne udruge „Piccolo“ i Grada Orahovice u Orahovici. Ovoga puta u drugom prostoru, puno većem i udobnijem za djecu.  Kako je tema bila nadolazeće Valentinovo, ideja na istu bilo je pregršt jer ljubav je svakako neiscrpna tema. U subotu su se izrađivala srca od glinamola koja su se bojala prikladnom crvenom bojom. Pisala su se ali i izrađivale čestitke koje su djeca mogla pokloniti ne samo svojim simpatijama nego svima onima koje vole. Osim od glinamola srca su se izrađivala od papira i kartona a mašta je svako od njih obilježila unikatnom crtom. U nedjelju su se osim izrade srca i bojanja istih, pisala i pisma od kojih smo najbolje nagradili malenim poklonom. Najbolja je bila djevojčica koja je prigodnom rimom opisala svoju simpatiju. Oni malo mlađi koji još nisu toliko vješti mogli su kao i na prethodnim radionicama bojati i crtati. Bojali su se motivi ljubavi. Djeci nije nedostajalo mašte i crvene boje. Nisu skrivali svoje prve simpatije i prema kome gaje prve ljubavne iskrice. Bilo je jako zanimljivo promatrati koliko se truda ulaže kako bi svako izrađeno srce bilo posebno, sve se sjajilo, šarenilo i veselilo kako i treba, jer morate priznati dječje je ljubav upravo takva! (S.G.G.)

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 125 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 399

Ovaj tjedan 178

Ovaj mjesec 15529

Ukupno 1447227