Jaglac002U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, održana je redovna godišnja skupština Udruge „Jaglac“, kojom je ujedno obilježen i 15. rođendan Udruge, a kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu udruge za proteklu godinu predstavila je predsjednica Đurđa Šimatović istaknuvši da udruga broji ukupno 107 članova te 38 korisnika osoba s invaliditetom. Predsjednica je također istaknula da su, kao i prijašnjih godina, najviše radili na povećanju kvalitete života osoba s invaliditetom i pružanju podrške roditeljima, a nesmetan rad udruge osiguran je iz raznih donacija i provedbom mnogobrojnih projekata. U protekloj godini redovno su održavane radionice za korisnike, održano je 12 edukacija za volontere te je pružana podrška roditeljima. Također, uređeno je dvorište, sjenica i pomoćna zgrada koji se nalaze u sklopu prostorija udruge te je ostvarena suradnja sa Plivačkim klubom Orahovica za rad s korisnicima udruge na bazenu. Kroz projekte je u protekloj godini bilo zaposleno 11 osoba na nepuno radno vrijeme, a u radu je sudjelovalo ukupno 54 volontera te je Udruga Jaglac i u protekloj godini dobitnik volonterske nagrade „Primjer dobre prakse uključivanja volontera u rad udruge“. Predsjednica je na kraju istaknula da su usprkos krizi bili iznimno uspješni i produktivni te se zahvalila Gradu Orahovici na dobroj suradnji, kao i svim volonterima i onima koji su pomogli rad udruge.

Riječi podrške svim članovima Udruge Jaglac uputio je gradonačelnik Josip Nemec pohvalivši rad udruge koja je s malo financijskih sredstava ipak učinila mnogo i pomogla onima kojima je to zaista potrebno. Zahvalivši volonterima, gradonačelnik je rekao da ne sumnja da će udruga i dalje nastaviti dobro raditi te je svima poželio puno uspjeha u daljnjem radu, puno dobrih projekata i ispunjenje svih planova.  (T. Petrović)

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 131 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 399

Ovaj tjedan 178

Ovaj mjesec 15529

Ukupno 1447227