Jaglac002U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, održana je redovna godišnja skupština Udruge „Jaglac“, kojom je ujedno obilježen i 15. rođendan Udruge, a kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu udruge za proteklu godinu predstavila je predsjednica Đurđa Šimatović istaknuvši da udruga broji ukupno 107 članova te 38 korisnika osoba s invaliditetom. Predsjednica je također istaknula da su, kao i prijašnjih godina, najviše radili na povećanju kvalitete života osoba s invaliditetom i pružanju podrške roditeljima, a nesmetan rad udruge osiguran je iz raznih donacija i provedbom mnogobrojnih projekata. U protekloj godini redovno su održavane radionice za korisnike, održano je 12 edukacija za volontere te je pružana podrška roditeljima. Također, uređeno je dvorište, sjenica i pomoćna zgrada koji se nalaze u sklopu prostorija udruge te je ostvarena suradnja sa Plivačkim klubom Orahovica za rad s korisnicima udruge na bazenu. Kroz projekte je u protekloj godini bilo zaposleno 11 osoba na nepuno radno vrijeme, a u radu je sudjelovalo ukupno 54 volontera te je Udruga Jaglac i u protekloj godini dobitnik volonterske nagrade „Primjer dobre prakse uključivanja volontera u rad udruge“. Predsjednica je na kraju istaknula da su usprkos krizi bili iznimno uspješni i produktivni te se zahvalila Gradu Orahovici na dobroj suradnji, kao i svim volonterima i onima koji su pomogli rad udruge.

Riječi podrške svim članovima Udruge Jaglac uputio je gradonačelnik Josip Nemec pohvalivši rad udruge koja je s malo financijskih sredstava ipak učinila mnogo i pomogla onima kojima je to zaista potrebno. Zahvalivši volonterima, gradonačelnik je rekao da ne sumnja da će udruga i dalje nastaviti dobro raditi te je svima poželio puno uspjeha u daljnjem radu, puno dobrih projekata i ispunjenje svih planova.  (T. Petrović)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 89 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 105

Jučer 768

Ovaj tjedan 873

Ovaj mjesec 14600

Ukupno 1601389