MO Dolci004U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, u prostorijama mjesnog doma održana je skupština Vijeća mjesnog odbora Dolci, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu mjesnog odbora u 2016. godini predstavila je predsjednica MO Dolci Danijela Kordoš istaknuvši da je u protekloj godinu održano ukupno pet radnih akcija koje su se odnosile na uređenje mjesnog doma, stavljanje septičke jame kod doma u funkciju, postavljanje garažnih vrata te je nabavljen materijal za uređenje vanjske fasade doma. Predsjednica je također iznijela i plan rada za tekuću godinu, koji se sastoji od uređenja odvodnog kanala na ulazu u selo, uređenja autobusnih stajališta te postavljanja kućica i asfaltiranje na dijelu groblja koje nije završeno. Također, u planu MO Dolci u 2017. godini je i uređenje parkirališta oko mjesnog doma, postavljanje rasvjete do groblja, sudjelovanje u manifestacijama koje organiziraju Grad Orahovica i Turistička zajednica te suradnja sa NK Došk i DVD Dolci. S obzirom da je u Dolcima velik broj djece, točnije 43 djece do 8. razreda plus dvoje djece u Karlovcu Feričanačkom, istaknuta je potreba izgradnje i uređenja dječjeg igrališta te će se i taj problem nastojati riješiti ove godine.

Po završetku skupštine gosti su čestitali novoizabranom rukovodstvu te su im poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu, a riječi podrške uputio je i gradonačelnik Josip Nemec koji je izrazio žaljenje što prošli saziv MO Dolci nije pokazao interes za suradnju s Gradom te se osvrnuo na loše vođenje mjesnog odbora u prošlom mandatu. Gradonačelnik je pohvalio ambiciozan plan novog rukovodstva te im je poželio puno uspjeha u radu. (T.Petrović)

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 123 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 399

Ovaj tjedan 178

Ovaj mjesec 15529

Ukupno 1447227