MO Dolci004U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, u prostorijama mjesnog doma održana je skupština Vijeća mjesnog odbora Dolci, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu mjesnog odbora u 2016. godini predstavila je predsjednica MO Dolci Danijela Kordoš istaknuvši da je u protekloj godinu održano ukupno pet radnih akcija koje su se odnosile na uređenje mjesnog doma, stavljanje septičke jame kod doma u funkciju, postavljanje garažnih vrata te je nabavljen materijal za uređenje vanjske fasade doma. Predsjednica je također iznijela i plan rada za tekuću godinu, koji se sastoji od uređenja odvodnog kanala na ulazu u selo, uređenja autobusnih stajališta te postavljanja kućica i asfaltiranje na dijelu groblja koje nije završeno. Također, u planu MO Dolci u 2017. godini je i uređenje parkirališta oko mjesnog doma, postavljanje rasvjete do groblja, sudjelovanje u manifestacijama koje organiziraju Grad Orahovica i Turistička zajednica te suradnja sa NK Došk i DVD Dolci. S obzirom da je u Dolcima velik broj djece, točnije 43 djece do 8. razreda plus dvoje djece u Karlovcu Feričanačkom, istaknuta je potreba izgradnje i uređenja dječjeg igrališta te će se i taj problem nastojati riješiti ove godine.

Po završetku skupštine gosti su čestitali novoizabranom rukovodstvu te su im poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu, a riječi podrške uputio je i gradonačelnik Josip Nemec koji je izrazio žaljenje što prošli saziv MO Dolci nije pokazao interes za suradnju s Gradom te se osvrnuo na loše vođenje mjesnog odbora u prošlom mandatu. Gradonačelnik je pohvalio ambiciozan plan novog rukovodstva te im je poželio puno uspjeha u radu. (T.Petrović)

 

Pretraživanje

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 51 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 223

Jučer 271

Ovaj tjedan 2236

Ovaj mjesec 9055

Ukupno 1411926