SkupstinaPlaninari008U subotu, 18. veljače 2017. godine, u prostorijama DVD-a Orahovica, Planinarsko društvo Orahovica održalo je godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je nazočio gradonačelnik Josip Nemec. Skupštinu je otvorio ju je predsjednik HPD Orahovica Zorko Štajner koji je podnio izvješće o radu za prošlu godinu u kojem je istaknuo novogodišnji izlet, uskrsni ponedjeljak i prvosvibanjski piknik, po treći puta organizirali su i „Izlet Krndijskim stjenjacima“, a bili su i domaćini „Danu Slavonskih planinara“ organiziranog na izletištu Orah gdje se okupilo 400-tinjak planinara iz 25 planinarskih društava.

Sudjelovali su u većini manifestacija u organizaciji Grada i Turističke zajednice. U više radnih akcija održavan je okoliš oko planinarske kućice u Šaševu, čišćene su planinarske staze, popravljane markacije, obnovljene su info table na stjenjaku Rudine i penjalištu Sokoline te su postavljene nove sajle.

Nenad Terek iznio je plan rada za tekuću 2017. godinu gdje je naveo kako će se prije svega voditi briga o planinarskim stazama i o kučici u Šaševu, a svakako će kao i do sada sudjelovati u svim manifestacijama Grada i Turističke zajednice. Aktivno će se sudjelovati u radu Slavonskih planinara i Hrvatskog planinarskog saveza, a tako i u akcijama GSS-a i drugih planinarskih društava.

Jedna od točaka dnevnog reda bilo je razrješenje članova gdje je umjesto tragično poginulog Mate Kolena novog člana upravnog odbora izabran Blaž Zupčić, a umjesto Zorana Božića u nadzornom odboru Mira Ilinčić.

Po završetku skupštine, sve prisutne je pozdravio orahovački gradonačelnik Josip Nemec, pohvalivši rad i aktivnosti Planinarskog društva, naglasivši da manifestacije Grada ne bi bile iste bez Društva te im je od srca zahvalio na sudjelovanju, rekavši da je to dokaz da vole svoj grad. Gradonačelnik je članovima Planinarskog društva Orahovica poželio da im se plan u cijelosti ostvari, da nastave dobro raditi te im je poželio puno uspjeha u radu, dobro zdravlje, druženje i puno lijepih šetnji po Papuku. 

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 115 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 177

Jučer 399

Ovaj tjedan 177

Ovaj mjesec 15528

Ukupno 1447226