DVD SJ 003U subotu 18. veljače 2017. održana je izvještajno-izborna skupština DVD-a Stara Jošava. Predsjednik društva, Dalibor Saher i zapovjednik, Zlatko Udovčić podnijeli su izvješće o radu DVD-a u prošloj godini, te kao neke od značajnijih aktivnosti izdvojili natjecanje dječje vatrogasne lige u organizaciji Vatrogasne zajednice Orahovica gdje je DVD Stara Jošava nastupao s dvije dječje ekipe te su osvojena 5. i 7. mjesto, gostovanje na skupštini prijateljskog društva DVD-a Dobrovac koji su im poklonili krovnu električnu vatrogasnu sirenu za uzbunjivanje, sudjelovanje s dvije ekipe na natjecanju u Dolcima, sudjelovali u čuvanju Isusovog groba u crkvi Našašća Svetog križa u Orahovici itd.

Od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. održano je deset radnih sastanaka i šest radnih akcije kao što su košenje kruga oko zgrade doma, košenje i uređenje dječjeg igrališta, zamjena puknutog stakla na uredu, zamijenjeni su kotlići i slavine u sanitarnom čvoru te su zamijenjeni oštećeni crjepovi na krovu doma. Također su spomenuli da je posebna pozornost u kao i u svakoj godini bila usmjerena na edukaciju djece i mladeži.

Saher je naglasio kako su proteklih godina imali jako dobre odnose s Gradskom upravo, sa Mjesnim odborom, s Vatrogasnom zajednicom te sa svim vatrogasnim društvima u okolici i bilo bi jako dobro kada bi takvi dobri odnosi ostali i dalje.

U planu rada za 2017. godinu Starojošavački vatrogasci naveli su edukaciju članova društva, radove i popravke na domu, sudjelovanje na natjecanjima i vježbama, odlazak članova na redovne liječničke preglede, nabava opreme i odora, održavanje spremnosti itd. Čestitke na uspješno realiziranim aktivnostima u prošloj godini i želje za realizacijom predstojećih ovogodišnjih aktivnosti, Starojošavačkim su vatrogascima uputili predstavnici susjednih vatrogasnih društava, predsjednik VZ Orahovica, Petar Čačinović i gradonačelnik Josip Nemec koji je rekao je pohvalio što se u društvu radi s djecom i potiče ih se na rad, što se vidjelo i na zadnjem natjecanju dječjih vatrogasnih igara u organizaciji Vatrogasne zajednice. Gradonačelnik se zahvalio na pozivu i poželio društvu uspješan rad sa što manje intervencija.

U izbornom dijelu skupštine kandidacijska komisija je izvijestila da su umjesto razriješenih članova u Upravni odbor izabrani Dalibor Saher kao predsjednik, Marijan Šalek kao dopredsjednik, Zlatko Udovčić kao zapovjednik, Ivan Kubica kao zamjenik zapovjednika, Mato Boljkovac za tajnika Mato Boljkovac, za rizničara Branimir Saher, za spremištara Damir Jun te za članove Dalibor Čilog, Dalibor Štrucelj, Rudika šalek, Danijel Ranogajec, Igor Horvatin i Saša Smodiš, a u Nadzorni odbor izabrani su Ivan Udovčić za predsjednika te članovi Stanislav Udovčić i Jozo Prispilović.

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 122 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 399

Ovaj tjedan 178

Ovaj mjesec 15529

Ukupno 1447227