DVD Dolci 00519. veljače 2017. godine je po pozivu predsjednika Samira Božičevića održana 89. izborna skupština DVD-a Dolci.

U izvještaju o radu za 2016.g. predsjednik Božičević izrazio je zadovoljstvo radom, zalaganjem djece i svih članova. Naglasio je i dobru suradnju s novoizabranim vodstvom MO Dolci. Zahvalio je svima na suradnji posebno gradu Orahovica i gradonačelniku Nemecu.

U svom izvještaju zapovjednik Mario Gubeljak pohvalio je rad djece i naglasio kako će i ove godine sav trud uložiti u najmlađe kako njihov potencijal ne bi ostao nezapažen. Prošle 2016.g.intervencija nije bilo i nada se da će tako ostati i u ovoj 2017.g.

U izbornom dijelu skupštine izabrano je novo staro vodstvo pa je tako predsjednik i dalje Samir Božičević a zapovjednik Mario Gubeljak.

Nazočne su pozdravili i gosti, predsjednici DVD-ova susjednih mjesta, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Petar Čačinović i Robert Orina, predsjednica MO Dolci Danijela Kordoš te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Gradonačelnik Nemec pohvalio je članove DVD-a te njihov dosadašnji rad a posebne pohvale uputio je najmlađima koji su se istakli rezultatima u prošloj godini. Grad će i dalje pomagati rad DVD-a prema svojim mogućnostima a kao i prethodnih tako i ove godine nada se izrazito dobroj suradnji. 

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 117 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 177

Jučer 399

Ovaj tjedan 177

Ovaj mjesec 15528

Ukupno 1447226