DVD Dolci 00519. veljače 2017. godine je po pozivu predsjednika Samira Božičevića održana 89. izborna skupština DVD-a Dolci.

U izvještaju o radu za 2016.g. predsjednik Božičević izrazio je zadovoljstvo radom, zalaganjem djece i svih članova. Naglasio je i dobru suradnju s novoizabranim vodstvom MO Dolci. Zahvalio je svima na suradnji posebno gradu Orahovica i gradonačelniku Nemecu.

U svom izvještaju zapovjednik Mario Gubeljak pohvalio je rad djece i naglasio kako će i ove godine sav trud uložiti u najmlađe kako njihov potencijal ne bi ostao nezapažen. Prošle 2016.g.intervencija nije bilo i nada se da će tako ostati i u ovoj 2017.g.

U izbornom dijelu skupštine izabrano je novo staro vodstvo pa je tako predsjednik i dalje Samir Božičević a zapovjednik Mario Gubeljak.

Nazočne su pozdravili i gosti, predsjednici DVD-ova susjednih mjesta, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Petar Čačinović i Robert Orina, predsjednica MO Dolci Danijela Kordoš te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Gradonačelnik Nemec pohvalio je članove DVD-a te njihov dosadašnji rad a posebne pohvale uputio je najmlađima koji su se istakli rezultatima u prošloj godini. Grad će i dalje pomagati rad DVD-a prema svojim mogućnostima a kao i prethodnih tako i ove godine nada se izrazito dobroj suradnji. 

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 105

Jučer 768

Ovaj tjedan 873

Ovaj mjesec 14600

Ukupno 1601389