SkupstinaPcelari005U nedjelju 26. veljače 2017. održana je izborna skupština pčelarske udruge „Pčelica“. Na samom početku skupštine predsjednik Udruge, Rajko Maglaić, u izvješću o radu istaknuo najznačajnije aktivnosti provedene u od strane pčelarske udruge tijekom 2016. godine.

Godina je bila dosta loša, veliki problem bila je pojava američke gnjiloće. Usprkos tome nastavljeno je osposobljavanje pčelara posjetom pčelarskog sajma u Gudovcu i Beogradu, radilo se na sadnji medosnog bilja, članovi Udruge sudjelovali su na skupštinama susjednih Udruga te na gradskim manifestacijama, predsjednik Maglaić zahvalio je gradonačelniku Nemecu na suradnji i razumijevanju za probleme pčelara.

Nakon izvješća o radu izabrano je novo vodstvo Udruge, dosadašnjeg predsjednika Rajka Maglaića zamijenio je novi predsjednik Duško Grdić. U planu za 2017.g.istaknuo je uključivanje što većeg broja članova u aktivnosti, posjete sajmovima i educiranje, suradnju s drugim Udrugama i gradom Orahovica. Nazočne članove pozdravili su gosti ravnateljica VS Orahovica, predstavnici pčelarskih udruga iz Našica, Slatine, Donjeg Miholjca i Virovitice te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Gradonačelnik Nemec čestitao je novoizabranom vodstvu, poželio i dalje uspješan rad Udruge te naglasio kako će on i dalje pomagati u skladu sa svoji m mogućnostima.

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 100 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 915

Jučer 1535

Ovaj tjedan 3991

Ovaj mjesec 24180

Ukupno 1765711