SkupstinaPcelari005U nedjelju 26. veljače 2017. održana je izborna skupština pčelarske udruge „Pčelica“. Na samom početku skupštine predsjednik Udruge, Rajko Maglaić, u izvješću o radu istaknuo najznačajnije aktivnosti provedene u od strane pčelarske udruge tijekom 2016. godine.

Godina je bila dosta loša, veliki problem bila je pojava američke gnjiloće. Usprkos tome nastavljeno je osposobljavanje pčelara posjetom pčelarskog sajma u Gudovcu i Beogradu, radilo se na sadnji medosnog bilja, članovi Udruge sudjelovali su na skupštinama susjednih Udruga te na gradskim manifestacijama, predsjednik Maglaić zahvalio je gradonačelniku Nemecu na suradnji i razumijevanju za probleme pčelara.

Nakon izvješća o radu izabrano je novo vodstvo Udruge, dosadašnjeg predsjednika Rajka Maglaića zamijenio je novi predsjednik Duško Grdić. U planu za 2017.g.istaknuo je uključivanje što većeg broja članova u aktivnosti, posjete sajmovima i educiranje, suradnju s drugim Udrugama i gradom Orahovica. Nazočne članove pozdravili su gosti ravnateljica VS Orahovica, predstavnici pčelarskih udruga iz Našica, Slatine, Donjeg Miholjca i Virovitice te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Gradonačelnik Nemec čestitao je novoizabranom vodstvu, poželio i dalje uspješan rad Udruge te naglasio kako će on i dalje pomagati u skladu sa svoji m mogućnostima.

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 105

Jučer 768

Ovaj tjedan 873

Ovaj mjesec 14600

Ukupno 1601389