SkupstinaPcelari005U nedjelju 26. veljače 2017. održana je izborna skupština pčelarske udruge „Pčelica“. Na samom početku skupštine predsjednik Udruge, Rajko Maglaić, u izvješću o radu istaknuo najznačajnije aktivnosti provedene u od strane pčelarske udruge tijekom 2016. godine.

Godina je bila dosta loša, veliki problem bila je pojava američke gnjiloće. Usprkos tome nastavljeno je osposobljavanje pčelara posjetom pčelarskog sajma u Gudovcu i Beogradu, radilo se na sadnji medosnog bilja, članovi Udruge sudjelovali su na skupštinama susjednih Udruga te na gradskim manifestacijama, predsjednik Maglaić zahvalio je gradonačelniku Nemecu na suradnji i razumijevanju za probleme pčelara.

Nakon izvješća o radu izabrano je novo vodstvo Udruge, dosadašnjeg predsjednika Rajka Maglaića zamijenio je novi predsjednik Duško Grdić. U planu za 2017.g.istaknuo je uključivanje što većeg broja članova u aktivnosti, posjete sajmovima i educiranje, suradnju s drugim Udrugama i gradom Orahovica. Nazočne članove pozdravili su gosti ravnateljica VS Orahovica, predstavnici pčelarskih udruga iz Našica, Slatine, Donjeg Miholjca i Virovitice te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Gradonačelnik Nemec čestitao je novoizabranom vodstvu, poželio i dalje uspješan rad Udruge te naglasio kako će on i dalje pomagati u skladu sa svoji m mogućnostima.

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 121 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 399

Ovaj tjedan 178

Ovaj mjesec 15529

Ukupno 1447227