SkupstinaBK LOOD2017 002

Redovnu, godišnju Skupštinu održali su članovi Biciklističkog kluba ''LOOD'' Orahovica. Iznoseći izvješće o radu za proteklu 2016. godinu, predsjednik kluba Mario Vida naglasio je kako je 2016. najuspješnija godina kluba do sada:

-U protekloj godini ostvarili smo odlične rezultate kako u natjecateljskom tako i u organizacijskom pogledu. Moram prije sveg naglasiti da smo pojačali broj članstva u odnosu na 2015. godinu, a riječ je o aktivnim članovima, dakle natjecateljima koji ostvaruju sjajne rezultate.  U prošloj godini smo organizirali, odnosno bili domaćini tri najveća događaja Slavonske brdske biciklističke lige, a to su početni sastanak lige uoči sezone, potom državni MTB tečaj za biciklističke suce što je po prvi puta uopće u Slavoniji i na kraju sezone smo bili domaćini velike završnice, proglašenja najboljih u slavonskoj ligi. U Orahovici smo pripremili i dvije utrke, po prvi puta MTB Adventure race, orijentacijske utrke u kojoj su sudjelovalo preko 80 natjecatelja iz cijele Hrvatske te susjednih inozemnih zemalja, a redovni dio našeg rada bilo je i redovno kolo Slavonske brdske biciklističke lige, odnosno naša utrka XC Srednjovjekovnim stazama. Naši članovi bili su i dio najveće hrvatske biciklističke priče, utrke Tour de Croatia. Što se natjecateljskog dijela tiče, rezultati i prošloj godini su bili odlični. Sudjelovali smo na svim utrkama Slavonske lige, a najbolje rezultate ostvarili su junior Ante Pezić ukupnim 3. mjestom u svojoj konkurenciji, a Ante je ostvario vrhunski rezultat, 2. Mjesto na kupu Hrvatske na maratonu u Koprivnici. Nino Margaretić bio je ukupno 3. u konkurenciji veterana, a Luka Kljajić bio je ukupno 5 n najjačoj kategoriji ''elite''. Ekipno smo prošle sezone završili ukupno 5 u ligi što je najbolji rezultat kluba u povijesti. – rekao je Vida te  naglasio kako klub sudjeluje u osnivanju regionalne biciklističke udruge koja bi obuhvaćala sve klubove istočne Hrvatske u cilju da ona nastupa zajednički u nizu biciklističkih projekata. Jedan od najvećih koraka BK LOOD-a u narednom razdoblju bit će priprema Hrvatskog biciklističkog kupa 2018.:

-2018. Godine slavimo 1o godina kluba i to bi nam bio najveći poklon. Puno će tu trebati rada i truda, suci koji su bili na tečaju prošli su stazu i bili oduševljeni te potvrdili kako uz male dorade na stazi naša XC utrka Srednjovjekovnim stazama može dobiti domaćinstvo Hrvatskog kupa. To bi bila sjajna promocija našeg biciklizma, ali i Orahovice i njenih ljepota pa stoga vjerujem kako ćemo imati podršku Grada Orahovice i Zajednice športskih udruga grada te ostalih sponzora.- zaključio je Vida. Skupštinu i rad kluba pozdravio je i orahovački gradonačelnik Orahovice Josip Nemec pohvalivši rezultate i trud orahovačkih biciklista:

-BK Lood je uistinu puno i marljivo radio i čestitam im na odličnim rezultatima. Svi planovi koji su izneseni su odlični i Grad će svakako biti podrška klubu koliko to bude mogao kao i do sada. – rekao je između ostalog gradonačelnik Nemec. (V.G.)

26. veljače 2017. održana je izvještajno - izborna skupština biciklističkog kluba LOOD Orahovica na kojoj je bio prisutan i gradonačelnik Josip Nemec. Izvješće o radu u 2016. iznio je predsjednik Mario Vida te je naglasio da je klub ostvario vrhunske rezultate u natjecateljskom i organizacijskom pogledu, također je povećao broj članova sa 15 na 21. Organizirali su MTB Adventure race, XC utrku Srednjovjekovnim stazama i biciklijadu „Biciklom u prirodi“.

U izbornom dijelu izabrano je novo staro vodstvo pa je tako predsjednik i dalje ostao Mario Vida a dopredsjednik Robert Hofman.

U planu za 2017. naglasili su nastavak organiziranja tradicionalnih utrka te daljnju suradnju s gradom Orahovica.

Gradonačelnik je čestitao na dosadašnjem radu i poželio uspješan rad i tijekom ove godine.

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 124 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 399

Ovaj tjedan 178

Ovaj mjesec 15529

Ukupno 1447227