SkupstinaHvidra2017 008Udruga HVIDR-a Orahovica održala je 24. veljače 2017. godine redovnu izvještajnu skupštinu u društvenom domu u Crncu. Član predsjedništva udruge Stjepan Pavić po otvaranju skupštine pozdravio je sve prisutne i predložio radno predsjedništvo u sastavu Frano Bačmaga kao predsjednik te Ivana Grgurića, Ivana Jarneca i sebe kao članove radnog predsjedništva, a Roberta Sama kao zapisničara.

 

Na skupštini su podnesena izvješća predsjedništva, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora i izvješće športskog odbora koja su ujedno i jednoglasno prihvaćena. Predsjednik radnog predsjedništva Bačmaga pozdravio goste, predsjednike Orahovačkih braniteljskih Udruga Stjepana Dujmića, Antuna Grabovca, Zlatka Ivankovića, Miroslava Milovukovića i Miroslava Tota, te predsjednika UHBDDR Duga Međa Darka Eichlera, predsjednika Udruge HVIDR-a Slatina Matu Bubaša, gradonačelnika grada Orahovice Josipa Nemeca, pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića i na kraju i domaćina, načelnika općine Crnac Matu Damjana.

Pomoćnik ministra branitelja Nenad Križić pričao je o zajedništvu branitelja i kako je teško financirati Udruge, ali unatoč teškim vremenima treba raditi i biti uporan jer uvijek se može bolje.

Domaćin ovogodišnje skupštine, načelnik Mato Damjan zahvalio se braniteljima na njihovoj žrtvi i rekao kako će kod njega uvijek imati podršku kako privatnu tako i Općine Crnac.

Gradonačelnik Grada Orahovice, Josip Nemec pohvalio je rad Udruge. Naglasio je kako je problem što branitelji nisu jedna cjelina već se dijele, a to nejedinstvo je možda i najveći problem braniteljske populacije jer tko bi išta mogao braniteljima da su složni, nada se da će udruga i dalje nastaviti dobro raditi i surađivati sa gradom, ali i sa svim udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata.

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 89 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 105

Jučer 768

Ovaj tjedan 873

Ovaj mjesec 14600

Ukupno 1601389