SkupstinaHvidra2017 008Udruga HVIDR-a Orahovica održala je 24. veljače 2017. godine redovnu izvještajnu skupštinu u društvenom domu u Crncu. Član predsjedništva udruge Stjepan Pavić po otvaranju skupštine pozdravio je sve prisutne i predložio radno predsjedništvo u sastavu Frano Bačmaga kao predsjednik te Ivana Grgurića, Ivana Jarneca i sebe kao članove radnog predsjedništva, a Roberta Sama kao zapisničara.

 

Na skupštini su podnesena izvješća predsjedništva, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora i izvješće športskog odbora koja su ujedno i jednoglasno prihvaćena. Predsjednik radnog predsjedništva Bačmaga pozdravio goste, predsjednike Orahovačkih braniteljskih Udruga Stjepana Dujmića, Antuna Grabovca, Zlatka Ivankovića, Miroslava Milovukovića i Miroslava Tota, te predsjednika UHBDDR Duga Međa Darka Eichlera, predsjednika Udruge HVIDR-a Slatina Matu Bubaša, gradonačelnika grada Orahovice Josipa Nemeca, pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića i na kraju i domaćina, načelnika općine Crnac Matu Damjana.

Pomoćnik ministra branitelja Nenad Križić pričao je o zajedništvu branitelja i kako je teško financirati Udruge, ali unatoč teškim vremenima treba raditi i biti uporan jer uvijek se može bolje.

Domaćin ovogodišnje skupštine, načelnik Mato Damjan zahvalio se braniteljima na njihovoj žrtvi i rekao kako će kod njega uvijek imati podršku kako privatnu tako i Općine Crnac.

Gradonačelnik Grada Orahovice, Josip Nemec pohvalio je rad Udruge. Naglasio je kako je problem što branitelji nisu jedna cjelina već se dijele, a to nejedinstvo je možda i najveći problem braniteljske populacije jer tko bi išta mogao braniteljima da su složni, nada se da će udruga i dalje nastaviti dobro raditi i surađivati sa gradom, ali i sa svim udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata.

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 108 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 177

Jučer 399

Ovaj tjedan 177

Ovaj mjesec 15528

Ukupno 1447226