2017 02 27 CrveniKriz002Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica  održalo redovnu, godišnju skupštinu na kojoj je prezentirao svoj rad  pod predsjedanjem Milana Pavlovića, predsjednika Društva, 27. veljače 2017.

Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice, izvješće o radu za proteklo jednogodišnje razdoblje podnio je ravnatelj, Željko Kiš. U 2016. održane su razne aktivnosti kao Gradsko školsko natjecanje u provjeri znanja o međunarodnom projektu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, sudjelovalo se na međužupanijskom natjecanju, završen je projekt „Siti-sretni“ kojim je omogućen obrok za 117 učenika čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja, folijom je privremeno prekriven krov oštećen olujnim nevremenom, održavane su pokazne vježbe, radionice za mlade, dijeljena je pomoć, posjećene su 46 starije osobe te su im uručeni paketi pomoći, sudjelovalo se na sabirnim akcijama, podijeljene su zahvalnice svim darivateljima krvi, organizirane su blagdanske podjele paketa socijalno ugroženim građanima itd.

- Posebna zahvala išla je prijateljima i donatorima iz Francuske predvođenih Orahovčaninom Ivicom Perkovićem koji svake godine dovezu nekoliko kamiona humanitarne pomoći. Isto tako velika zahvala ide našim darivateljima krvi. – rekao je nakon Kišovog izlaganja predsjednik GDCK-a Orahovica Milan Pavlović koji je kroz program rada na naredno razdoblje podcrtao želju Društva za kupnjom još jednog vozila koje je nužno za normalan rad. Na kraju skupštine nazočne je pozdravio Zamjenik gradonačelnika Darko Žužak pohvalivši rad društva, a uz sve vrijedne članove društva. (T.P.)

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 10 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 108

Jučer 372

Ovaj tjedan 2452

Ovaj mjesec 14715

Ukupno 1446413