SRD Skupstina002U subotu, 04. ožujka 2017. godine, u prostorijama NK Papuka održana je redovna godišnja skupština Sportsko rekreacijskog društva Orahovica kojoj su prisustvovali predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Miroslav Tot, predsjednik NK Papuka Dalibor Fofonjka i orahovački gradonačelnik Josip Nemec. 

 

Izvješće o radu SRD Orahovica predstavio je predsjednik Mirko Miloloža istaknuvši da je u protekloj godini odrađen velik broj aktivnosti, od kojih je posebno istaknuo prijave na razne natječaje na nacionalnoj razini, te aktivnosti koje su po prvi puta pokrenute u našem gradu, a to su 1. Orahovački kros za djevojčice, dječake, žene, seniore i veterane koji je održan u sklopu Dana grada i 1. Vinski maraton u sklopu Otvaranja turističke sezone i Sajma vina i kulena. Također, SRD Orahovica u suradnji sa LU Vepar prošle je godine sudjelovalo na Orahovačkoj kestenijadi i mnogim memorijalnim turnirima i drugim sportskim aktivnostima na kojima su ostvarili dobre rezultate. Predsjednik Miloloža istaknuo je da su ostvarili dobru suradnju sa udrugama na području grada te se zahvalio gradonačelniku i Gradu Orahovici na podršci u radu, izrazivši nadu da će rezultati u 2017. godini biti još bolji te da će se još veći broj sudionika uključiti u razna natjecanja.

Nakon podnošenja izvješća, izvršene su izmjene u Izvršnom i Nadzornom odboru SRD Orahovica te su tako novi članovi Izvršnog odbora Saša Rister i Miroslav Jockov, dok su u Nadzorni odbor izabrani Edin Šahinović i Robert Đurina.

Po završetku službenog dijela skupštine sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec koji je pohvalio rad i mnogobrojne aktivnost SRD Orahovica te im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu i nastavak dobre i uspješne suradnje, kako sa udrugama s područja grada, tako i sa Gradom. (T. Petrovic)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 63 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 900

Jučer 1535

Ovaj tjedan 3976

Ovaj mjesec 24165

Ukupno 1765696