SRD Skupstina002U subotu, 04. ožujka 2017. godine, u prostorijama NK Papuka održana je redovna godišnja skupština Sportsko rekreacijskog društva Orahovica kojoj su prisustvovali predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Miroslav Tot, predsjednik NK Papuka Dalibor Fofonjka i orahovački gradonačelnik Josip Nemec. 

 

Izvješće o radu SRD Orahovica predstavio je predsjednik Mirko Miloloža istaknuvši da je u protekloj godini odrađen velik broj aktivnosti, od kojih je posebno istaknuo prijave na razne natječaje na nacionalnoj razini, te aktivnosti koje su po prvi puta pokrenute u našem gradu, a to su 1. Orahovački kros za djevojčice, dječake, žene, seniore i veterane koji je održan u sklopu Dana grada i 1. Vinski maraton u sklopu Otvaranja turističke sezone i Sajma vina i kulena. Također, SRD Orahovica u suradnji sa LU Vepar prošle je godine sudjelovalo na Orahovačkoj kestenijadi i mnogim memorijalnim turnirima i drugim sportskim aktivnostima na kojima su ostvarili dobre rezultate. Predsjednik Miloloža istaknuo je da su ostvarili dobru suradnju sa udrugama na području grada te se zahvalio gradonačelniku i Gradu Orahovici na podršci u radu, izrazivši nadu da će rezultati u 2017. godini biti još bolji te da će se još veći broj sudionika uključiti u razna natjecanja.

Nakon podnošenja izvješća, izvršene su izmjene u Izvršnom i Nadzornom odboru SRD Orahovica te su tako novi članovi Izvršnog odbora Saša Rister i Miroslav Jockov, dok su u Nadzorni odbor izabrani Edin Šahinović i Robert Đurina.

Po završetku službenog dijela skupštine sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec koji je pohvalio rad i mnogobrojne aktivnost SRD Orahovica te im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu i nastavak dobre i uspješne suradnje, kako sa udrugama s područja grada, tako i sa Gradom. (T. Petrovic)

 

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

Pretraživanje

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 8 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 303

Jučer 283

Ovaj tjedan 4141

Ovaj mjesec 13463

Ukupno 1427099