SRD Skupstina002U subotu, 04. ožujka 2017. godine, u prostorijama NK Papuka održana je redovna godišnja skupština Sportsko rekreacijskog društva Orahovica kojoj su prisustvovali predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Miroslav Tot, predsjednik NK Papuka Dalibor Fofonjka i orahovački gradonačelnik Josip Nemec. 

 

Izvješće o radu SRD Orahovica predstavio je predsjednik Mirko Miloloža istaknuvši da je u protekloj godini odrađen velik broj aktivnosti, od kojih je posebno istaknuo prijave na razne natječaje na nacionalnoj razini, te aktivnosti koje su po prvi puta pokrenute u našem gradu, a to su 1. Orahovački kros za djevojčice, dječake, žene, seniore i veterane koji je održan u sklopu Dana grada i 1. Vinski maraton u sklopu Otvaranja turističke sezone i Sajma vina i kulena. Također, SRD Orahovica u suradnji sa LU Vepar prošle je godine sudjelovalo na Orahovačkoj kestenijadi i mnogim memorijalnim turnirima i drugim sportskim aktivnostima na kojima su ostvarili dobre rezultate. Predsjednik Miloloža istaknuo je da su ostvarili dobru suradnju sa udrugama na području grada te se zahvalio gradonačelniku i Gradu Orahovici na podršci u radu, izrazivši nadu da će rezultati u 2017. godini biti još bolji te da će se još veći broj sudionika uključiti u razna natjecanja.

Nakon podnošenja izvješća, izvršene su izmjene u Izvršnom i Nadzornom odboru SRD Orahovica te su tako novi članovi Izvršnog odbora Saša Rister i Miroslav Jockov, dok su u Nadzorni odbor izabrani Edin Šahinović i Robert Đurina.

Po završetku službenog dijela skupštine sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec koji je pohvalio rad i mnogobrojne aktivnost SRD Orahovica te im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu i nastavak dobre i uspješne suradnje, kako sa udrugama s područja grada, tako i sa Gradom. (T. Petrovic)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 112 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 105

Jučer 768

Ovaj tjedan 873

Ovaj mjesec 14600

Ukupno 1601389