SRD Skupstina002U subotu, 04. ožujka 2017. godine, u prostorijama NK Papuka održana je redovna godišnja skupština Sportsko rekreacijskog društva Orahovica kojoj su prisustvovali predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Miroslav Tot, predsjednik NK Papuka Dalibor Fofonjka i orahovački gradonačelnik Josip Nemec. 

 

Izvješće o radu SRD Orahovica predstavio je predsjednik Mirko Miloloža istaknuvši da je u protekloj godini odrađen velik broj aktivnosti, od kojih je posebno istaknuo prijave na razne natječaje na nacionalnoj razini, te aktivnosti koje su po prvi puta pokrenute u našem gradu, a to su 1. Orahovački kros za djevojčice, dječake, žene, seniore i veterane koji je održan u sklopu Dana grada i 1. Vinski maraton u sklopu Otvaranja turističke sezone i Sajma vina i kulena. Također, SRD Orahovica u suradnji sa LU Vepar prošle je godine sudjelovalo na Orahovačkoj kestenijadi i mnogim memorijalnim turnirima i drugim sportskim aktivnostima na kojima su ostvarili dobre rezultate. Predsjednik Miloloža istaknuo je da su ostvarili dobru suradnju sa udrugama na području grada te se zahvalio gradonačelniku i Gradu Orahovici na podršci u radu, izrazivši nadu da će rezultati u 2017. godini biti još bolji te da će se još veći broj sudionika uključiti u razna natjecanja.

Nakon podnošenja izvješća, izvršene su izmjene u Izvršnom i Nadzornom odboru SRD Orahovica te su tako novi članovi Izvršnog odbora Saša Rister i Miroslav Jockov, dok su u Nadzorni odbor izabrani Edin Šahinović i Robert Đurina.

Po završetku službenog dijela skupštine sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec koji je pohvalio rad i mnogobrojne aktivnost SRD Orahovica te im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu i nastavak dobre i uspješne suradnje, kako sa udrugama s područja grada, tako i sa Gradom. (T. Petrovic)

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

49. Orahovačko proljeće

OrahovackoProljece2017

OP 2017. nogometni turnir

OP2017 MalonogometniTurnir

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 100 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 177

Jučer 399

Ovaj tjedan 177

Ovaj mjesec 15528

Ukupno 1447226