DUO Skupstina2017 008U petak 17. ožujka 2017. održana je redovna godišnja izborno-izvještajna skupština Dijabetičke udruge Orahovica, kojoj je prisustvovalo 52, od ukupno 71 člana. Podnoseći izvješće o radu, predsjednik Udruge Ivica Martinčević rekao je kako su tijekom 2016. godine radili u složenim financijskim uvijetima, ali je ipak veliki dio zacrtanog plana odrađen.

Udruga ima raširenu suradnju sa svim udrugama u Slavoniji, pa čak i međudržavnu suradnju s udrugama iz Vojvodine. Prošle godine bila je izborna skupština na kojoj je izabrano novo-staro predsjedništvo, održano je 30 sjednica izvršnog odbora, održavane su akcije mjerenja šećera i tlaka u kojima je obavljeno mjernje na više od 550 osoba. Održavana su stručna predavanja za članove, organizirani su izleti na „Kopiku“ u Osijek i u grad heroj Vukovar. Održana je akcija „Slatki na Papuku“ na orahovačkom izltištu Orah na kojoj je bilo oko 250 sudionika. Na kraju izvješća predsjednik Martinčević se zahvalio svima koji su ikako pomogli udruzi.

Riječi podrške, članovima DU Orahovica uputili su i gosti, predstavnici dijabetičkih udruga Osijeka, Slavonskog Broda, Županje, Našica, Donjeg Miholjca, Slatine, Virovitice i Nove Gradiške te orahovački gradonačelnik, Josip Nemec, Po završetku skupštine prisutne je pozdravio gradonačelnik Josip Nemec, pohvalivši rad udruge i brojne aktivnosti te im je zahvalio što vode brigu o svojim sugrađanima. Gradonačelnik je napomenuo da će Grad i dalje nastaviti pratiti rad udruge te im je poželio puno sreće, što više druženja i šetnji, a što manje šećera. (T.P.)

 

Pretraživanje

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 156 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 315

Jučer 1489

Ovaj tjedan 3970

Ovaj mjesec 28212

Ukupno 1477379