ZSUGO PonovljenaSkustina 2017 009U četvrtak 30. Ožujka održana je izvanredna izborno-izvještajna skupština Zajednice športskih udruga grada Orahovice na kojoj je bio prisutan i gradonačelnik Grada orahovice Josip Nemec. Podnoseći izvješće o radu predsjednik Zajednice Miroslav Tot rekao je kako je tijekom 2016. godine održano 9 sjednica Upravnog odbora. Zajednica je organizirala edukacije klubova, seminare u vezi vođenja knjigovodstva, pomagala klubovima oko izrade novog statuta te nominirala najbolje sportaše za 2016. godinu. Pored toga Zajednica športskih udruga Grada Orahovice sudjelovala je sa Sportsko rekreacijskim društvom Orahovica u organizaciji prvog orahovačkog krosa, zajedno s nogometnim klubom Papuk u organizaciji i provedbi memorijalnog nogometnog turnira „Ljubomir Kalem2, u organizaciji nogometnog turnira "Danijel Pranjić" sa Školom nogometa Papuk, te u organizaciji memorijalnog brzopoteznog šahovskog turnirana "Damir Hornung i Franjo Jusup" zajedno sa šahovskim klubom Orahovica. Nakon podnošenja svih izvješća dosadašnje rukovodstvo razriješeno je dužnosti te se pristupilo izboru novog. Za predsjednika je izabran Miroslav Tot, a za dopredsjednika Dalibor Fofonjka. Uz njih dvojicu u Upravni odbor izabrani su još Darijo Krmpotić, Željko Straka, Damir Vanek, Stjepan Dujmić i Andrijana Rukavina. Novi Nadzorni odbor čine Davor Solić, Zoran Stošić i Slavko Hećimović.

Nakon završetka izbornog djela nazočnima se obratio gradonačelnik Josip Nemec koji se osvrnuo na dosadašnje pritužbe pojedinaca na rad sprtske zajednice i rekao kako mu je žao da je do toga došlo jer svi ljudi koji rade u vodstvu sportskimh udruga su volonteri i sredstva su se trošila namjenski.

-          „Uz ovako mali proračun Sportske zajednice i ovi događaji su bili kočnica u radu sportskih udruga koje zbog manjka financiranja nisu mogle obavljati svoje poslove.“ – rekao je gradonačelnik.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

STOP nasilju nad ženama

Pravilnik o ponasanju na jezeru

Predstava Grga Čvarak

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 101 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 801

Ovaj tjedan 3188

Ovaj mjesec 16915

Ukupno 1603704