PAUK003U subotu, 1. travnja 2017. godine održana je 8. redovna godišnja izvještajna skupština Udruge za promicanje alternativne i urbane kulture P.A.U.K. pod predsjedanjem radnog predsjedništva u sastavu Vladimir Grgurić kao predsjednik, te Ida Milković i Davor Jeger kao članovi. Gosti skupštine bili su predsjednik udruge Red vitezova Ružice grada Vlado Grgić i gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, a nazočnih članova na skupštini bilo je 27. Izvješće o radu udruge za proteklu godinu podnio je predsjednik udruge, Mirko Kufner i od aktivnosti nabrojio naj važnije.

 

Plan rada udruge za tekuću godinu je također iznio predsjednik Kufner u kojemu je naglasak na veće događaje.

Po završetku skupštine nazočnima se obratio Vlado Grgić iz Reda vitezova Ružice grada s kojim udruga P.A.U.K. usko surađuje koji je pohvalio rad udruge i nastojanje članova da mlade zainteresiraju za razne aktivnosti te ih maknu s ulice i kafića. Spomenuo je kako u današnje vrijeme ima puno udruga, a malo mladih i kako su za to odgovorne starije generacije, a ove mlade koje sada dolaze bi to trebale ispraviti. Po njegovom mišljenju bi za oživljavanje grada trebalo više surednje između udruga i povezivanje mladih.

Predsjednik plivačkog kluba Orahovica Nikola Borić naglasio je kako klub od svih uduga Orahovice najbolje surađuje s udrugom PAUK i Redom vitezova Ružice grada, pohvalio je rad udruge i zahvalio se na pozivu.

Gradonačelnik Josip Nemec pohvalio je rad udruge i mnogobrojne aktivnosti, istaknuvši da mu je drago što sudjeluju u gotovo svim aktivnostima Grada. Također je naglasio da usprkos teškoj situaciji gdje je gradu prepolovljen proračun, nastaviti će se podržavati sve gradske udruge, kao i sportski klubovi koji rade s mladima. Spomenuo je da će sredstva za projekte uskoro biti obznanjena i kako je povjerenstvo skoro gotovo sa pregledom svih prijava. Pohvalio je gradonačelnik i porast članstva u udruzi i na kraju izlaganja poželio uspješan rad udruzi i svim njenim članovima.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 74 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 906

Jučer 1535

Ovaj tjedan 3982

Ovaj mjesec 24171

Ukupno 1765702