PAUK003U subotu, 1. travnja 2017. godine održana je 8. redovna godišnja izvještajna skupština Udruge za promicanje alternativne i urbane kulture P.A.U.K. pod predsjedanjem radnog predsjedništva u sastavu Vladimir Grgurić kao predsjednik, te Ida Milković i Davor Jeger kao članovi. Gosti skupštine bili su predsjednik udruge Red vitezova Ružice grada Vlado Grgić i gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, a nazočnih članova na skupštini bilo je 27. Izvješće o radu udruge za proteklu godinu podnio je predsjednik udruge, Mirko Kufner i od aktivnosti nabrojio naj važnije.

 

Plan rada udruge za tekuću godinu je također iznio predsjednik Kufner u kojemu je naglasak na veće događaje.

Po završetku skupštine nazočnima se obratio Vlado Grgić iz Reda vitezova Ružice grada s kojim udruga P.A.U.K. usko surađuje koji je pohvalio rad udruge i nastojanje članova da mlade zainteresiraju za razne aktivnosti te ih maknu s ulice i kafića. Spomenuo je kako u današnje vrijeme ima puno udruga, a malo mladih i kako su za to odgovorne starije generacije, a ove mlade koje sada dolaze bi to trebale ispraviti. Po njegovom mišljenju bi za oživljavanje grada trebalo više surednje između udruga i povezivanje mladih.

Predsjednik plivačkog kluba Orahovica Nikola Borić naglasio je kako klub od svih uduga Orahovice najbolje surađuje s udrugom PAUK i Redom vitezova Ružice grada, pohvalio je rad udruge i zahvalio se na pozivu.

Gradonačelnik Josip Nemec pohvalio je rad udruge i mnogobrojne aktivnosti, istaknuvši da mu je drago što sudjeluju u gotovo svim aktivnostima Grada. Također je naglasio da usprkos teškoj situaciji gdje je gradu prepolovljen proračun, nastaviti će se podržavati sve gradske udruge, kao i sportski klubovi koji rade s mladima. Spomenuo je da će sredstva za projekte uskoro biti obznanjena i kako je povjerenstvo skoro gotovo sa pregledom svih prijava. Pohvalio je gradonačelnik i porast članstva u udruzi i na kraju izlaganja poželio uspješan rad udruzi i svim njenim članovima.

Dan grada 2017.

DanGrada2017 PLAKAT

Pretraživanje

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 104 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 126

Jučer 993

Ovaj tjedan 4001

Ovaj mjesec 17468

Ukupno 1431104