LigaProtivRaka2017 006Povodom obilježavanja DANA NARCISA – dana posvećenog prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke, Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije je u subotu 1. travnja 2017. godine od 08:00 do 12:00 sati u centru grada Orahovice provela humanitarnu akciju pod nazivom „CVIJET ZA DAN DUŽE“.

Cilj akcije bio je podjelom narcisa, odnosno prikupljanjem dobrovoljnih priloga, prikupiti financijska sredstva za nabavu dijagnostičkih monitora visoke rezolucije za bržu i precizniju dijagnostiku malignih bolesti, koji će se donirati Radiološkom odjelu Opće bolnice Virovitica.

S obzirom da je broj oboljelih od karcinoma u stalnom porastu, kako na području Republike Hrvatske, tako i u našoj županiji, a s obzirom na teško financijsko stanje građana, uvidjela se potreba nabavke spomenute dijagnostičke opreme čime bi se našim sugrađanima omogućila dijagnostika u našoj županiji. Na taj način bi se smanjili troškovi odlaska u veće centre, dužina čekanja, te smanjila anksioznost osobe koja očekuje dijagnostički postupak. Članove Lige protiv raka obišao je i orahovcački gradonačelnik Josip Nemec te pomogao u podjeli cvijeća.

- „Zahvaljujemo se svima koji su nam pružili potporu u provedbi akcije i naravno velika hvala svim građanima koji su se odazvali akciji." - rekla je članica Upravnog odbora Lige protiv raka Virovitičko-podravske županije Emica Parašilovac.

Dan grada 2017.

DanGrada2017 PLAKAT

Pretraživanje

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 98 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 126

Jučer 993

Ovaj tjedan 4001

Ovaj mjesec 17468

Ukupno 1431104