KUD Crkvari 2017 04 02 001U nedjelju, 2. travnja 2017. godine, u prostorijama Mjesnog doma Crkvari, održana je redovna godišnja izvještajna skupština KUD - a Crkvari, kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec i kojoj se od 48 članova skupštine odazvalo 42 člana.

Izvješće o radu za proteklu godinu podnio je predsjednik KUD - a, Ivica Podboj, istaknuvši da je prošle godine održana izborna skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo, izvršni odbor održao je šest sjednica, sekcje društva nastavile su svoj rad redovnim probama, nastupima i gostovanjima gdje bilježe 25 nastupa folkloraša i 18 nastupa pjevača u hrvatskoj i dva u inozemstvu, nastupilo se i na glazbenom spektaklu „Lijepom našom“ gdje je KUD bio i jedan od suorganizatora. Dječji folklor ima redovne probe, a također nastupa na raznim manifestacijama. Muška pjevačka skupina također odrađuje probe i nastupa ponekad s malom pomoći članova KUD-a Orahovica. „Crkvaračka garda“ angažirana je na pojedinim manifestacijama Grada Orahovice. Prošle godine odrađena je i nabava novih čizama za folkloraše i majica sa logotipom KUD-a. Organizirano je Crkvaračko prelo kaoi svake godine, te manifestacija za blagdan Sv. Lovre. Društvo usko surađuje s Mjesnim odborom Crkvari, DVD-om Crkvari i Gradom Orahovicom. Financijsko izvješće pročitao je tajnik KUD-a Ivan Grgurić koji je iznio i financijski plan, a plan rada koji će usmjeriti sukladno statutarnim odrednicama i bogatom iskustvu u očuvanju, njegovanju, promicanju i unaprijeđenju kulturno-povijesnog nasljeđa svoga kraja i šire, predsjednik Ivica Podboj.

Na kraju skupštine nazočnima se obratio gradonačelnik Josip Nemec koji je pohvalio KUD i rekao kako uvijek prate sve projekte Grada i uvijek se odazovu pozivu. Pohvalio je spoj mlađih i starijih generacija u društvu i kako je atmosfera u u KUD-u uvijek dobra te spremnost cijelog mjesta da živi i radi za manifestaciju kao što je Crkvaračko prelo koje se održava već evo 21. Godinu. Svim prisutnima gradonačelnik je poželio uspješan rad i da im se ostvare svi planovi te čestitao nadolazeće Uskrsne blagdane.

Dan grada 2017.

DanGrada2017 PLAKAT

Pretraživanje

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 114 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 126

Jučer 993

Ovaj tjedan 4001

Ovaj mjesec 17468

Ukupno 1431104