boćari 201700004U utorak, 11. travnja 2017. godine, u prostorijama mjesnog doma u Doljanima održana je redovna godišnja izvještajna skupština Boćarskog kluba „Doljani“, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Ivan Tomac, koji je pozdravio nazočne i iznio izvješće o radu za proteklu godinu. Predsjednik je istaknuo da je klub u protekloj godini sudjelovao na 1. međužupanijskoj boćarskoj ligi Slavonija te su organizirali 9. memorijalni turnir Damir Hornung, na kojem je sudjelovao velik broj ekipa s područja RH. Također su sudjelovali na manifestacijama u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice grada, a na Čobanijadi su u suradnji sa mjesnim odborom osvojili 1. mjesto. Isto tako, u suradnji sa mjesnim odborom uređeno je igralište te je ostvarena dobra suradnja sa Mjesnim odborom Doljani, a već nekoliko godina dobro surađuju sa Boćarskim klubom iz Dubrovnika.

Predsjednik je iznio i plan rada za tekuću godinu koji se sastoji od sudjelovanja na proljetnom dijelu natjecanja 1. međužupanijske lige Slavonija, kao i sudjelovanja na drugim turnirima i gradskim manifestacijama. Također, u planu je daljnji nastavak dobre suradnje s mjesnim odborom po pitanju uređenja mjesta i održavanja sportskih terena te organizacija 10. memorijalnog turnira Damir Hornung.

Nakon usvajanja izvješća i pozdravnih riječi gostiju, prisutne je pozdravio i gradonačelnik Josip Nemec, koji je pohvalio suradnju kluba i mjesnog odbora, kao i cjelokupan rad Boćarskog kluba u protekloj godini te je svim članovima poželio puno uspjeha u daljnjem radu i realizaciju svih planove uz čestitku za nadolazeće blagdane. (T. Petrović)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 80 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 910

Jučer 1535

Ovaj tjedan 3986

Ovaj mjesec 24175

Ukupno 1765706