boćari 201700004U utorak, 11. travnja 2017. godine, u prostorijama mjesnog doma u Doljanima održana je redovna godišnja izvještajna skupština Boćarskog kluba „Doljani“, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Ivan Tomac, koji je pozdravio nazočne i iznio izvješće o radu za proteklu godinu. Predsjednik je istaknuo da je klub u protekloj godini sudjelovao na 1. međužupanijskoj boćarskoj ligi Slavonija te su organizirali 9. memorijalni turnir Damir Hornung, na kojem je sudjelovao velik broj ekipa s područja RH. Također su sudjelovali na manifestacijama u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice grada, a na Čobanijadi su u suradnji sa mjesnim odborom osvojili 1. mjesto. Isto tako, u suradnji sa mjesnim odborom uređeno je igralište te je ostvarena dobra suradnja sa Mjesnim odborom Doljani, a već nekoliko godina dobro surađuju sa Boćarskim klubom iz Dubrovnika.

Predsjednik je iznio i plan rada za tekuću godinu koji se sastoji od sudjelovanja na proljetnom dijelu natjecanja 1. međužupanijske lige Slavonija, kao i sudjelovanja na drugim turnirima i gradskim manifestacijama. Također, u planu je daljnji nastavak dobre suradnje s mjesnim odborom po pitanju uređenja mjesta i održavanja sportskih terena te organizacija 10. memorijalnog turnira Damir Hornung.

Nakon usvajanja izvješća i pozdravnih riječi gostiju, prisutne je pozdravio i gradonačelnik Josip Nemec, koji je pohvalio suradnju kluba i mjesnog odbora, kao i cjelokupan rad Boćarskog kluba u protekloj godini te je svim članovima poželio puno uspjeha u daljnjem radu i realizaciju svih planove uz čestitku za nadolazeće blagdane. (T. Petrović)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

STOP nasilju nad ženama

Pravilnik o ponasanju na jezeru

Predstava Grga Čvarak

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 109 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 801

Ovaj tjedan 3188

Ovaj mjesec 16915

Ukupno 1603704