StrojZaVrece001Grad Orahovica javio se na natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i odobrenjem projekta nabavio novi stroj za punjenje vreće pijeskom:

-Riječ je u punilici za pijesak koja se koristi u slučaju poplava za pravljenje tzv. zečjih nasipa. Ne daj Bože da ga moramo ikad koristiti, ali ovaj stroj je itekako vrijedno imati u slučaju na da se dogodi neka veća elementarna nepogoda.

Ona u mahu, dakle od jednom puni četiri vreće pijeska i odmah uz sebe ima i šivač vreća čime se daleko brže može napraviti taj zečji nasip što je jako važno jer u tim trenucima nepogode voda brzo prodire i nema se puno vremena. Stroj je će biti lociran u vatrogasnom domu i naši vatrogasci će biti zaduženi za rad s njim. Za nabavu ovoga stroja zaslužan je projekt koji smo kandidirali na Natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta koji je odobren i moram se zahvaliti Ministarstvu i ministrici Martini Dalić koji su imali razumijevanja za odobrenje projekta u kojem smo mi pokazali da je takav stroj itekako potreban na području našeg grada. – rekao je orahovački gradonačelnik Josip Nemec. (V.G.)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 153 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 584

Jučer 1095

Ovaj tjedan 1679

Ovaj mjesec 18749

Ukupno 1702186