StrojZaVrece001Grad Orahovica javio se na natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i odobrenjem projekta nabavio novi stroj za punjenje vreće pijeskom:

-Riječ je u punilici za pijesak koja se koristi u slučaju poplava za pravljenje tzv. zečjih nasipa. Ne daj Bože da ga moramo ikad koristiti, ali ovaj stroj je itekako vrijedno imati u slučaju na da se dogodi neka veća elementarna nepogoda.

Ona u mahu, dakle od jednom puni četiri vreće pijeska i odmah uz sebe ima i šivač vreća čime se daleko brže može napraviti taj zečji nasip što je jako važno jer u tim trenucima nepogode voda brzo prodire i nema se puno vremena. Stroj je će biti lociran u vatrogasnom domu i naši vatrogasci će biti zaduženi za rad s njim. Za nabavu ovoga stroja zaslužan je projekt koji smo kandidirali na Natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta koji je odobren i moram se zahvaliti Ministarstvu i ministrici Martini Dalić koji su imali razumijevanja za odobrenje projekta u kojem smo mi pokazali da je takav stroj itekako potreban na području našeg grada. – rekao je orahovački gradonačelnik Josip Nemec. (V.G.)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

STOP nasilju nad ženama

Pravilnik o ponasanju na jezeru

Predstava Grga Čvarak

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 118 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 523

Ovaj tjedan 2181

Ovaj mjesec 15908

Ukupno 1602697