StrojZaVrece001Grad Orahovica javio se na natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i odobrenjem projekta nabavio novi stroj za punjenje vreće pijeskom:

-Riječ je u punilici za pijesak koja se koristi u slučaju poplava za pravljenje tzv. zečjih nasipa. Ne daj Bože da ga moramo ikad koristiti, ali ovaj stroj je itekako vrijedno imati u slučaju na da se dogodi neka veća elementarna nepogoda.

Ona u mahu, dakle od jednom puni četiri vreće pijeska i odmah uz sebe ima i šivač vreća čime se daleko brže može napraviti taj zečji nasip što je jako važno jer u tim trenucima nepogode voda brzo prodire i nema se puno vremena. Stroj je će biti lociran u vatrogasnom domu i naši vatrogasci će biti zaduženi za rad s njim. Za nabavu ovoga stroja zaslužan je projekt koji smo kandidirali na Natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta koji je odobren i moram se zahvaliti Ministarstvu i ministrici Martini Dalić koji su imali razumijevanja za odobrenje projekta u kojem smo mi pokazali da je takav stroj itekako potreban na području našeg grada. – rekao je orahovački gradonačelnik Josip Nemec. (V.G.)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 141 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 934

Jučer 1535

Ovaj tjedan 4010

Ovaj mjesec 24199

Ukupno 1765730