ZG Duzluk2017 002U subotu 29. travnja 2017. u mjesnom domu u Duzluku održan je zbor građana na kojemu su uz vodstvo Mjesnog odbora nazočili gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, zamjenica pročelnika jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice Irela Strabić, direktor poduzeća Papuk d.o.o. i Voda d.o.o. Zoran Stošić, direktorica tvrtke Ružica grad d.o.o. Tamara Petrović i voditelj LAG-a Papuk Saša Rister.

Nakon otvaranja sastanka i pozdravne riječi zamjenika predsjednika Mjesnog odbora Đure Ustruhe koji je ukratko izložio dosadašnji rad Mjesnog odbora te uvodne riječi gradonačelnika Nemeca koji je objasnio okupljenima da je zbor građana potrebno organizirati svake godine kako bi se prvenstveno napravio neki grublji plan rada mjesnog odbora u naredne četiri godine te kako bi mještani saznali gdje su utrošena sredstva za rad Mjesnog odbora i da bi sudjelovali u odlučivanju kod stvaranja plana za naredna razdoblja. Zahvati o kojima se raspravljalo su izgradnja mosta preko potoka kako se ne bi moralo vozilima prolaziti kroz potok, izmjena mosta, proširivanje kanala, proširivanje ceste od središta mjesta do ulaza na izletište Orah, igradnja kanalizacije gdje je nema, rekonstrukcija vodovoda jer je u lošem stanju, postavljanju znakova i ograničenje brzine na 30 km na sat, uređenje dječjeg igrališta itd.

 

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 109 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 20

Jučer 709

Ovaj tjedan 729

Ovaj mjesec 12992

Ukupno 1444690