ZRK Turnir2017 018

Povodom 789. dana grada Orahovice, u orahovačkoj sportskoj dvorani 29. travnja 2017. u organizaciji ženskog rukometnog kluba „Orahovica“, a pod pokroviteljstvom Grada Orahovice, održan je treći memorijalni turnir „Pave Vukelića - Paje“ u mini rukometu za djevojčice. Turnir su otvorili kći pokojnog Paje, Ana Vukelić i orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

- „O Paji bi se moglo puno pričati pa evo ovim događanjem mu se odaje počast kao i time što smo i samu ulicu u kojoj je živio nazvali njegovim imenom jer dao je puno za Hrvatsku državu. Zahvalio bih se ženskom rukometnom klubu na organizaciji ovog turnira, zahvalio bih se Ani koja podržava ovaj događaj, a ekipama bih zaželio puneo sreće i neka najbolji pobijedi.“ - rekao je gradonačelnik Nemec te proglasio turnir otvorenim.

 

Sudjelovalo je pet ekipa: Slatina, Garčin, Slavonski Brod i Orahovica s dvije ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa iz Slatine, druga je bila Orahovica, Garčin, četvrti Slavonski Brod i peti druga ekipa iz Orahovice.

Pojedinačno najbolji strijelac je bila Koprek Dora iz Slatine, za najbolju vratarku je proglašena Helena Zeman iz Orahovice, dok je za najbolju igračicu proglašena Tena Jurlina iz Slatine. (T.P.)

 

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 151 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 583

Jučer 1095

Ovaj tjedan 1678

Ovaj mjesec 18748

Ukupno 1702185