DanGrada2017 Jaglac007Povodom Dana grada Udruga Jaglac već treću godinu za redom održava radionice stručne podrške roditeljima djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s intelektualnm teškoćama. Ove godine održane su dvije radionice u suradnji s Obiteljskim centrom pri Centru za socijalnu skrb Virovitica.

Sandra Matošina Borbaš, prof. psihologije održala je radionicu stručne podrške roditeljima odraslih osoba s intelektualnim teškoćama.

Psihologinja je vodila razgovor roditelja koji  su podijelili svoja životna iskustva i na taj način  pružili podršku jedni drugima. Važno je istaknuti kako su roditelji prepoznali svoj životni put  koji kreće s  izazovom, zatim prihvaćanjem djeteta s teškoćama u razvoju sve do pomirenja i prepoznavanja bogatstva  koje im donosi život s odraslim osobama s intelektualnim teškoćama u kojem im svakako veliku podršku pruža Udruga Jaglac.

Tamara Sadlovski, prof. defektologije održala je interaktivnu radionicu za korisnike udruge Jaglac na temu „Moje tijelo“. Korisnici su uz razgovor  izradili i zajednički plakat. Sve u svemu dobro su se zabavili i nešto naučlili.

Osim ove dvije radionice, prisutnima je predstavljena akcija Udruge „Jaglac“ za prikupljanje sredstava na platformi Doniraj.org  (http://www.doniraj.org/) za sprave za vježbanje koje će biti postavljane u dvorištu Udruge.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 97 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 766

Jučer 562

Ovaj tjedan 766

Ovaj mjesec 14493

Ukupno 1601282