DanGrada2017 Jaglac007Povodom Dana grada Udruga Jaglac već treću godinu za redom održava radionice stručne podrške roditeljima djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s intelektualnm teškoćama. Ove godine održane su dvije radionice u suradnji s Obiteljskim centrom pri Centru za socijalnu skrb Virovitica.

Sandra Matošina Borbaš, prof. psihologije održala je radionicu stručne podrške roditeljima odraslih osoba s intelektualnim teškoćama.

Psihologinja je vodila razgovor roditelja koji  su podijelili svoja životna iskustva i na taj način  pružili podršku jedni drugima. Važno je istaknuti kako su roditelji prepoznali svoj životni put  koji kreće s  izazovom, zatim prihvaćanjem djeteta s teškoćama u razvoju sve do pomirenja i prepoznavanja bogatstva  koje im donosi život s odraslim osobama s intelektualnim teškoćama u kojem im svakako veliku podršku pruža Udruga Jaglac.

Tamara Sadlovski, prof. defektologije održala je interaktivnu radionicu za korisnike udruge Jaglac na temu „Moje tijelo“. Korisnici su uz razgovor  izradili i zajednički plakat. Sve u svemu dobro su se zabavili i nešto naučlili.

Osim ove dvije radionice, prisutnima je predstavljena akcija Udruge „Jaglac“ za prikupljanje sredstava na platformi Doniraj.org  (http://www.doniraj.org/) za sprave za vježbanje koje će biti postavljane u dvorištu Udruge.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 98 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 574

Jučer 1095

Ovaj tjedan 1669

Ovaj mjesec 18739

Ukupno 1702176