DanGrada2017 Jaglac007Povodom Dana grada Udruga Jaglac već treću godinu za redom održava radionice stručne podrške roditeljima djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s intelektualnm teškoćama. Ove godine održane su dvije radionice u suradnji s Obiteljskim centrom pri Centru za socijalnu skrb Virovitica.

Sandra Matošina Borbaš, prof. psihologije održala je radionicu stručne podrške roditeljima odraslih osoba s intelektualnim teškoćama.

Psihologinja je vodila razgovor roditelja koji  su podijelili svoja životna iskustva i na taj način  pružili podršku jedni drugima. Važno je istaknuti kako su roditelji prepoznali svoj životni put  koji kreće s  izazovom, zatim prihvaćanjem djeteta s teškoćama u razvoju sve do pomirenja i prepoznavanja bogatstva  koje im donosi život s odraslim osobama s intelektualnim teškoćama u kojem im svakako veliku podršku pruža Udruga Jaglac.

Tamara Sadlovski, prof. defektologije održala je interaktivnu radionicu za korisnike udruge Jaglac na temu „Moje tijelo“. Korisnici su uz razgovor  izradili i zajednički plakat. Sve u svemu dobro su se zabavili i nešto naučlili.

Osim ove dvije radionice, prisutnima je predstavljena akcija Udruge „Jaglac“ za prikupljanje sredstava na platformi Doniraj.org  (http://www.doniraj.org/) za sprave za vježbanje koje će biti postavljane u dvorištu Udruge.

Pretraživanje

Riječ gradonačelnika

Gradonacelnik2013

Drage Orahovčanke i Orahovčani, dragi gosti i prijatelji našeg prelijepog grada,

dobro došli na službene web stranice Grada Orahovice, koje svakodnevno uređujemo zanimljivim i vrijednim informacijama. Na ovim stranicama pronaći ćete podatke o povijesti Orahovice, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznat ćemo Vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se događaju u Orahovici.

Svim posjetiteljima ovog web portala želim iskrenu dobrodošlicu i što više korisnih informacija i podataka koje ćete ovdje pronaći!

 

Gradonačelnik

Josip Nemec

 

 

Dan grada 2017. - Prezentacija

Prezentacija Dan grada 2017

JavnaNabava Gavrancic Jelacic

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

IZBORI 2017.

Izbori2017

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Kvaliteta vode u jezeru 2016.

KvalitetaVode

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 112 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 20

Jučer 709

Ovaj tjedan 729

Ovaj mjesec 12992

Ukupno 1444690