GabrijelSporcic2017 06 10 002U organizaciji orahovačke Škole nogometa Papuk subotu, 10. lipnja je na igralištu NK "Papuk" u Orahovici održan 8. Memorijalni nogometni turnir“Gabrijel Šporčić“. Na turniru su sudjelovale U-10 ekipe NK "FEŠK" (Feričanci), NK "Radoboj" (Radoboj), NK "Vihor" (Jelisavac) i ŠN "Papuk" (Orahovica).

- „Hvala svim sudionicima što su došli uveličati turnir koji posvećujemo Gabrijelu Šporčiću i njegovim neutješnim roditeljima, posebno hvala ekipi koja je došla čak iz Krapinsko-zagorske županije i imali su nadalji put.“ - rekao je predsjednik Škole nogometa Darijo Krmpotić.

Turnir je otvorila orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin koja je zahvalila organizatorima što svake godine u Orahovici okupe veliko i kvalitetno društvo:

- „Kao prvo izražavam sućut Gabrijelovim roditeljima i drago mi je što su naši sugrađani izabrali ovaj način, kroz sport da se sačuva uspomena na njega jer sport je vrlo važan i lijep segment našeg društva pogotovo za djecu i mi ćemo i dalje kroz veće i bolje ulaganje u sport pokazati da vodimo brigu ne samo na ovaj način nego i u budućnosti svih naših mladih sugrađana. Zahvaljujem se svim ekipama koje su došle i želim vam puno uspjeha u natjecanju.“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Nakon otvaranja turnira kapetani ekipa su pristupili izvlačenju parova, a ždrijebom je odlučeno da se u polufinalnim susretima sastanu ŠN „Papuk“ (Orahovica) - NK „FEŠK“ (Feričanci) i NK „Vihor“ (Jelisavac) - NK „Radoboj“ (Radoboj).

ŠN „Papuk“ (Orahovica) je u prvom polufinalnom susretu pobijedila ekipu „FEŠK“-a rezultatom 7:4, dok je u drugom polufinalu „Vihor“ bio uspješniji od „Radoboja“ rezultatom 5:2.

U pauzi između polufinalnih utakmica te susreta za 3. mjesto i finala odigrana je revijalna utakmica između U-8 ekipa ŠN „Papuk“ (Orahovica) i NK „Radoboj“ (Radoboj), a susret je završen pobjedom ŠN „Papuk“.

U susretu za treće mjesto sastali su se NK „Radoboj“ i NK „FEŠK“. Feričančani su dobili taj susret rezultatom 4:1.

U finalu turnira ŠN „Papuk“ je bila uspješnija od NK "Vihor" te je odnijela pobjedu rezultatom 2:0.

Tako je konačni poredak turnira glasio:

  1. mjesto ŠN „Papuk“ (Orahovica)
  2. mjesto NK „Vihor“ (Jelisavac)
  3. mjesto NK „FEŠK“ (Feričanci)
  4. mjesto NK „Radoboj“ (Radoboj)

Najbolji strijelac turnira, s 5 postignutih pogodaka, je bio Eddy Yahya (ŠN „Papuk“), najboljim igračem turnira proglašen je Damjan Okolić (ŠN „Papuk“), a za najboljeg vratara turnira izabran je Filip Sambol (NK „Vihor“). Diplome, zahvalnice, pehare za osvojena prva 3 mjesta te trofeje najboljim pojedincima turnira uručila je majka pokojnog Gabrijela, gđa Jasna Šporčić. (ŠN Papuk)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 155 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 17

Jučer 1214

Ovaj tjedan 6557

Ovaj mjesec 26746

Ukupno 1768277