Dijabeticari002U organizaciji Dijabetičke udruge Orahovica, 17. lipnja 2017. na izletištu ”Orah” odnosno orahovačkom Jezeru, održan je 16. tradicionalni međunarodni skup dijabetičkih udruga Hrvatske „Slatki na Papuku”. Na skupu su se okupile udruge iz cijele Hrvatske: Slavonski Brod, Garešnica, Virovitica, Slatina, Našice, Donji Miholjac, Županja, Osijek, Mali Lošinja, Velike Gorice, Bečaja, a tako i iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Nazočne na skupu u uvodu je pozdravio predsjednik Dijabetičke udruge Orahovica Ivica Martinčević:

- „Što reći nego presretan sam kada vas sve vidim ovdje u ovako velikom broju. Hvala svim udrugama koju su došle, jer cilj ovog skupa je međusobno druženje, razmjena iskustava borbe s ovom našom opakom bolešću te želja da jedni druga pognemo što više i na kraju da se zajedno zabavimo. Punih 16 godina organiziramo ovaj skup i dojmovi su uvijek odlični pa se tako nadam da ćete i dana uživati u ovom prelijepom ambijentu orahovačkog Jezera.“ - rekao je između ostalog Martinčević.

Nazočne je potom pozdravila predsjednica Hrvatskog saveza dijabetičara hrvatske Zrinka Mach, a potom i Orahovačka gradonačelnica Ana - Marija Petin.

- „Pozdravljam sve prisutne, pozivam vas da razmijenite iskustva o našoj bolesti ali i druga iskustva iz života uz druženje na ovom lijepom mjestu da vam ostane u lijepom sjećanju.“ - rekla je Zrinka Mach.

- „Pozdravljam sve ispred Grada Orahovice i želim vam dobrodošlicu. Drago mi je da vas ima iz cijele hrvatske te Vojvodine i Bosne i Hercegovine i što ćete riječ o ljepoti našeg grada i jezera ponijeti doma u svoje krajeve, pričati o nama i naravno vratiti se opet. Želim vam da se lijepo provedete u našem gradu, da uživate u kulturnim, povijesnim i prirodnim ljepotama našeg kraja.

Čestitam na organizaciji ovog skupa jer 16. godina je stvarno impozantan broj, hvala što ste odabrali ovo mjesto za svoj skup i vidimo se dogodine.“ - rekla je gradonačelnica Petin (T.P.)

Pretraživanje

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

IZBORI 2017.

Izbori2017

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Brošure

BrochureModul

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 43 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 563

Jučer 1393

Ovaj tjedan 2492

Ovaj mjesec 20235

Ukupno 1498377