Dijabeticari002U organizaciji Dijabetičke udruge Orahovica, 17. lipnja 2017. na izletištu ”Orah” odnosno orahovačkom Jezeru, održan je 16. tradicionalni međunarodni skup dijabetičkih udruga Hrvatske „Slatki na Papuku”. Na skupu su se okupile udruge iz cijele Hrvatske: Slavonski Brod, Garešnica, Virovitica, Slatina, Našice, Donji Miholjac, Županja, Osijek, Mali Lošinja, Velike Gorice, Bečaja, a tako i iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Nazočne na skupu u uvodu je pozdravio predsjednik Dijabetičke udruge Orahovica Ivica Martinčević:

- „Što reći nego presretan sam kada vas sve vidim ovdje u ovako velikom broju. Hvala svim udrugama koju su došle, jer cilj ovog skupa je međusobno druženje, razmjena iskustava borbe s ovom našom opakom bolešću te želja da jedni druga pognemo što više i na kraju da se zajedno zabavimo. Punih 16 godina organiziramo ovaj skup i dojmovi su uvijek odlični pa se tako nadam da ćete i dana uživati u ovom prelijepom ambijentu orahovačkog Jezera.“ - rekao je između ostalog Martinčević.

Nazočne je potom pozdravila predsjednica Hrvatskog saveza dijabetičara hrvatske Zrinka Mach, a potom i Orahovačka gradonačelnica Ana - Marija Petin.

- „Pozdravljam sve prisutne, pozivam vas da razmijenite iskustva o našoj bolesti ali i druga iskustva iz života uz druženje na ovom lijepom mjestu da vam ostane u lijepom sjećanju.“ - rekla je Zrinka Mach.

- „Pozdravljam sve ispred Grada Orahovice i želim vam dobrodošlicu. Drago mi je da vas ima iz cijele hrvatske te Vojvodine i Bosne i Hercegovine i što ćete riječ o ljepoti našeg grada i jezera ponijeti doma u svoje krajeve, pričati o nama i naravno vratiti se opet. Želim vam da se lijepo provedete u našem gradu, da uživate u kulturnim, povijesnim i prirodnim ljepotama našeg kraja.

Čestitam na organizaciji ovog skupa jer 16. godina je stvarno impozantan broj, hvala što ste odabrali ovo mjesto za svoj skup i vidimo se dogodine.“ - rekla je gradonačelnica Petin (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 55 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 40

Jučer 634

Ovaj tjedan 40

Ovaj mjesec 15796

Ukupno 1852441