Ugostitelji2017 07 04 001U utorak 4. srpnja 2017. održan je sastanak gradonačelnice Ane - Marije Petin i ugostitelja koji posluju na području grada Orahovice i prigradskih naselja na kojem je gradonačelnica objasnila kako želi dio manifestacija vratiti s jezera u centar Orahovice kako bi se ljude ponukalo da izađu i malo popune centar i terase ugostiteljskih objekata, a isto tako od slijedeće godine bi se ugostiteljske objekte dalo u koncesiju za što će biti raspisan javni natječaj.

Jedne od manifestacija koje bi se maknule s jezera su natjecanja u kuhanju fiša i čobanca gdje bi ekipe kuhale u centru grada, a tako i ugostitelji pored svojih terasa, a završno događanje bi se odvijalo na trgu. Isto tako ove dvije manifestacije bi se premjestiti iz vrućih ljetnih mjeseci u rujan, možda čak i listopad kada i je vrijeme za takva događanja.

U nastavku se raspravljalo o nadolazećem turniru kafića i restorana koji će se održati 15. srpnja na igralištu Ortran - Pranjić u kasnim popodnevnim satima, a na kojem za sada želi sudjelovati 13 ugostitelja. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 152 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 17

Jučer 1214

Ovaj tjedan 6557

Ovaj mjesec 26746

Ukupno 1768277