Ugostitelji2017 07 04 001U utorak 4. srpnja 2017. održan je sastanak gradonačelnice Ane - Marije Petin i ugostitelja koji posluju na području grada Orahovice i prigradskih naselja na kojem je gradonačelnica objasnila kako želi dio manifestacija vratiti s jezera u centar Orahovice kako bi se ljude ponukalo da izađu i malo popune centar i terase ugostiteljskih objekata, a isto tako od slijedeće godine bi se ugostiteljske objekte dalo u koncesiju za što će biti raspisan javni natječaj.

Jedne od manifestacija koje bi se maknule s jezera su natjecanja u kuhanju fiša i čobanca gdje bi ekipe kuhale u centru grada, a tako i ugostitelji pored svojih terasa, a završno događanje bi se odvijalo na trgu. Isto tako ove dvije manifestacije bi se premjestiti iz vrućih ljetnih mjeseci u rujan, možda čak i listopad kada i je vrijeme za takva događanja.

U nastavku se raspravljalo o nadolazećem turniru kafića i restorana koji će se održati 15. srpnja na igralištu Ortran - Pranjić u kasnim popodnevnim satima, a na kojem za sada želi sudjelovati 13 ugostitelja. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 27 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 99

Jučer 768

Ovaj tjedan 867

Ovaj mjesec 14594

Ukupno 1601383