Hornung Turnir2017 07 08 023U organizaciji Boćarskog kluba Doljani, Mjesnog odbora Doljani, športske zajednice Grada Orahovice i Caffe bara Cube kao pokrovitelja u subotu 8. srpnja 2017. održan je 12. memorijalni boćarski turnir Damira Hornunga gdje su se natjecali ekipa BK Doljani 1, ekipa HVIDR-a Orahovica, BK Borovo iz Vukovara, ekipa UHBDVDR Duga Međa, BK Fešk - Feravino iz Feričanaca, BK Dalmatinac iz Bukvika, BK Mala -Velika iz Velike, BK Dragovoljac iz Župe Dubrovačke, BK Brlička iz Sl. Broda, ekipa BK Hajduk iz Krčenika, Brlička 2007 iz Sl. Broda i ekipa BK Doljani - Veterani.

Nazočnima se prvi obratio predsjednik boćarskog kluba Ivan Tomac koji se zahvalio svim ekipama na dolasku kako bi se pridružili sjećanju na poginulog hrvatskog viteza iz Orahovice i zamolio gradonačelnicu Anu - Mariju Petin da se obrati nazočnima i otvori turnir.

-        „Sve vas lijepo pozdravljam ispred Grada Orahovice i zahvaljujem što ste svojim sudjelovanjem uljepšali ovaj turnir i što boćarski klub i svi koji organiziraju turnir na ovaj način čuvaju uspomenu na našeg viteza Damira koji je za domovinu dao ono najvrjednije što ima, svoj život, kako bi mi danas i naši potomci živjeli u slobodi. Želim vam puno sreće u današnjem natjecanju i neka najbolji pobijedi.“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa BK Fešk - Feravino iz Feričanaca, drugo mjesto BK Mala - velika iz Velike i prvo mjesto BK Doljani 2 (veterani) iz Orahovice. Pehare i medalje za najbolje ekipe uručio je Damir Hornung, nećak poginulog Orahovačkog viteza Damira, zajedno s gradonečalenicom Petin.

U nastavku je održan i 3. Malonogometni turnir mjesta i kafića gdje je nastupilo pet ekipa iz Čačinaca, Orahovice, Zdenaca, Čepina i Đurđenovca.

1.       Mjesto - Ekipa 80% iz Orahovice

2.       Mjesto - Lješnjak united iz Čačinaca

3.       Mjesto - Caffe bar Cube iz Orahovice

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Turković iz Orahovice. (T.P)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 51 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 40

Jučer 634

Ovaj tjedan 40

Ovaj mjesec 15796

Ukupno 1852441