Hornung Turnir2017 07 08 023U organizaciji Boćarskog kluba Doljani, Mjesnog odbora Doljani, športske zajednice Grada Orahovice i Caffe bara Cube kao pokrovitelja u subotu 8. srpnja 2017. održan je 12. memorijalni boćarski turnir Damira Hornunga gdje su se natjecali ekipa BK Doljani 1, ekipa HVIDR-a Orahovica, BK Borovo iz Vukovara, ekipa UHBDVDR Duga Međa, BK Fešk - Feravino iz Feričanaca, BK Dalmatinac iz Bukvika, BK Mala -Velika iz Velike, BK Dragovoljac iz Župe Dubrovačke, BK Brlička iz Sl. Broda, ekipa BK Hajduk iz Krčenika, Brlička 2007 iz Sl. Broda i ekipa BK Doljani - Veterani.

Nazočnima se prvi obratio predsjednik boćarskog kluba Ivan Tomac koji se zahvalio svim ekipama na dolasku kako bi se pridružili sjećanju na poginulog hrvatskog viteza iz Orahovice i zamolio gradonačelnicu Anu - Mariju Petin da se obrati nazočnima i otvori turnir.

-        „Sve vas lijepo pozdravljam ispred Grada Orahovice i zahvaljujem što ste svojim sudjelovanjem uljepšali ovaj turnir i što boćarski klub i svi koji organiziraju turnir na ovaj način čuvaju uspomenu na našeg viteza Damira koji je za domovinu dao ono najvrjednije što ima, svoj život, kako bi mi danas i naši potomci živjeli u slobodi. Želim vam puno sreće u današnjem natjecanju i neka najbolji pobijedi.“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa BK Fešk - Feravino iz Feričanaca, drugo mjesto BK Mala - velika iz Velike i prvo mjesto BK Doljani 2 (veterani) iz Orahovice. Pehare i medalje za najbolje ekipe uručio je Damir Hornung, nećak poginulog Orahovačkog viteza Damira, zajedno s gradonečalenicom Petin.

U nastavku je održan i 3. Malonogometni turnir mjesta i kafića gdje je nastupilo pet ekipa iz Čačinaca, Orahovice, Zdenaca, Čepina i Đurđenovca.

1.       Mjesto - Ekipa 80% iz Orahovice

2.       Mjesto - Lješnjak united iz Čačinaca

3.       Mjesto - Caffe bar Cube iz Orahovice

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Turković iz Orahovice. (T.P)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 88 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 566

Jučer 1095

Ovaj tjedan 1661

Ovaj mjesec 18731

Ukupno 1702168