TK2017 07 15 128U subotu 15. srpnja 2017. na  igralištu s umjetnom travom Ortran - Pranjić, odigran je prvi turnir u malom nogometu, na kojem su nastupile ekipe orahovačkih Caffe barova i restorana. Turnir je zamišljen kao spoj zabave i sporta.

Natjecanje je počelo u 18 sati, igralo se po grupama, svatko sa svakim, 12 minuta (bez poluvremena) , pet igrača u polju i vratar.  Na turniru je nastupilo 14 ekipa, Caffe barovi, Bad Company Orahovica, Blues Orahovica, Calimero Donja Pištana, Cube Orahovica, Enigma Orahovica, Matko Orahovica, Mustang Orahovica, Plavac Orahovica, Quatrro Orahovica, Royal Orahovica i Sokol Orahovica, te gostionica Sport iz Stare Jošave, hotel Dukat Orahovica i pečenjarnica Mimoza Orahovica. Za pojedinu momčad mogli su nastupiti samo igrači s područja grada, zaposlenici te samo jedan igrač koji nije stanovnik Orahovice.

Turnir je otvorila gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin koja se zahvalila ugostiteljima na podršci i sudjelovanju na turniru:

- „Hvala što pomažete da vratimo Orahovicu građanima što pokazuje i posjećenost ovog turnira, ana isti način ste podržali i manifestaciju Otvorenje turističke sezone gdje se jednim zajedništvom orahovačkih Udruga pokazalo koliko se može postići takvim radom i zajedništvom.

Tijekom turnira posjetitelji su se mogli osvježiti hladnim napicima, a između utakmica za gledatelje je bila organizirana tombola s nagradama koje su mogli konzumirati u kafićima i restoranima koji sudjeluju na turniru.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa Cafe bara Royal, drugo mjesto ekipa Cafe bara Plavac i prvo mjesto ekipa Cafe bara Matko.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 37 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 99

Jučer 768

Ovaj tjedan 867

Ovaj mjesec 14594

Ukupno 1601383