Triatlon001Od 26. do 30. srpnja u Rumunjskom gradu Targo Mureš održati će se Europsko prvenstvo u kros triatlonu na kojem će sudjelovati i dva Orahovčana, Borna Katić i Marko Švarc, članovi Plivačkog kluba Orahovica.

 

Borna i Marko će nastupiti i u duatlonu 27. srpnja i triatlonu 29. srpnja u konkurenciji 350 natjecatelja iz 28 zemalja.

Ekipa iz Orahovice će krenuti na put malo ranije jer će kao pripremu za prvenstvo odraditi Kup Rumunjske. Moramo spomenuti da su Nives Smolčić, Borna Katić i Marko Švarc bili i u Kamniku u Sloveniji 8. srpnja 2017. gdje su se natjecali na Europskom prvenstvu u planinskom trčanju.

Grad Orahovica je na inicijativu gradonačelnice Ana - Marije Petin pomogao roditeljima Orahovačkih sportaša koji odlaze u Rumunjsku novčanim iznosima te se time ostvaruju obećanja kako će se u budućnosti sve više ulagati u mlade i sport.

Gradonačelnica je najavila kako će slijedeći tjedan u svom uredu primiti najbolje sportaše, a tako i najbolje učenike Grada Orahovice kako bi im se zahvalila na trudu i upornosti u postizanju ovako značajnih rezultata.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 128 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 579

Jučer 1095

Ovaj tjedan 1674

Ovaj mjesec 18744

Ukupno 1702181