AIESEC2017 07 20 001U četvrtak 20. srpnja 2017. u Orahovicu je došlo 7 praktikanata (stranih studenata) iz Češke, Filipina, Francuske, Hong Konga, Slovačke i Vijetnama koji će obilaziti, fotografirati, snimati i pisati članke o mjestima u Slavoniji u sklopu projekta studentske udruge AIESEC Osijek, „Discover Slavonija and Baranja“ koji traje od 3.7.2017. do 6.8.2017.

 

Naime, AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih prisutna u 127 zemalja svijeta koja osmišljava i provodi međunarodne volonterske i stručne projekte s ciljem stvaranja pozitivnog utjecaja na društvo. Osim toga, AIESEC pruža priliku ambicioznim mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale, kako na osobnoj, tako i na profesionalnoj razini.

Cilj projekta je online promocija Slavonije i Baranje među strancima i potencijalnim turistima kao područja bogate kulture i povijesti, predivne prirode te raznih sadržaja i manifestacija.
Praktikanti su došli autobusom u poslijepodnevnim satima te su u društvu turističkog vodiča i povjesničara amatera i Duška Rađenovića prošli najznačajnije Orahovačke prirodne i kulturne znamenitosti kao što su vodenica, lokomotiva, muzej , Ružicu grad i jezero.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

STOP nasilju nad ženama

Pravilnik o ponasanju na jezeru

Predstava Grga Čvarak

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 98 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 801

Ovaj tjedan 3188

Ovaj mjesec 16915

Ukupno 1603704