JavniRadovi2017 07 24 005Hrvatski zavod za zapošljavanje proveo je natječaj za zapošljavanje u javnim radovima te je 14. lipnja 2017. godine Grad Orahovica je uputio zahtjev za sklapanje ugovora o financiranju javnog rada.

Program javnih radova je mjera zapošljavanja koje su inicijatori i izvršitelji jedinice lokalne samouprave i uprave te neprofitne organizacije. Temelji se na društveno korisnom radu i mora biti neprofitan i nekonkurentan postojećem gospodarstvu u tom području.

Radovi koje će obavljati zaposlene osobe u javnim radovima biti će čišćenje i održavanje javnih gradskih površina, uređenje oborinske odvodnje otvorenih kanala, čišćenje i održavanje groblja itd.

Osobe primljene na rad u javnim radovima primio je u velikoj Gradskoj vijećnici zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka koji je radnike pozdravio i ukratko im objasnio što i kako će raditi i gdje biti raspoređeni te već od početka ovog tjedna možete vidjeti 14 radnika javnih radova koji se trude kako bi naša Orahovica ostala čista i uređena. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

STOP nasilju nad ženama

Pravilnik o ponasanju na jezeru

Predstava Grga Čvarak

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 66 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 801

Ovaj tjedan 3188

Ovaj mjesec 16915

Ukupno 1603704