8. Memorijalni turnir Damir HornungJučer je u Orahovici, u organizaciji DVD-a Orahovica održan osmi vatrogasni Memorijal Damir Hornung.

Memorijal, koji je održan u spomen na poginulog hrvatskog branitelja i tada aktivnog vatrogasca Damira Hornunga, službeno je otvorio orahovački dogradonačelnik Dalibor Fofonjka, koji se zahvalio Društvima na dolasku, rekavši kako će ime Dmira Hornunga, živjeti zauvijek. Dogradonačelnik Fofonjka, dodao je kao će nova gradska vlast dodatno posvetiti pažnju vatrogastvu:

- Nova gradska vlast posebnu će pažnju poklanjati svim aktivnim udrugama, a posebice udrugama koje brinu o građanima. Mi smo otvoreni svim novim idejama i ulaganjima. Sve što vam bude trebalo, slobodno se obratite u gradsku upravu, razmotrit ćemo svaki zahtijev . Od vas tražimo samo da čuvate sve ovo što ste napravili za buduća vatrogasna pokoljenja – rekao je Fofonjka.

Nazočne članove sedam vatrogasnih društava pozdravili su i predsjednik vatrogasne zajednice Orahovica Mario Gubeljak, zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Oraina i brat pokojnog Damira Hornunga, Mario Hornung.

Najviše umijeća i vatrogasnog znanja, a odrađujući vatrogasne vježbe i zadaće, pokazli su članovi DVD-a Kutjevo koji su osvojili prvo jesto uknjiživši 166 negativnih bodova. Drugo mjesto pipalo je DVD Feričanci, treći su bili vatrogasci iz Beljevine. DVD-u Kršinci pripalo je četvrto mjesto, peto i šesto mjesto osvojili su vatrogasci iz Orahovice, DVD Stara Jošava osvojilo je sedmo, a DVD Crnac posljednje osmo mjesto.

Pehare i medalje najboljim vatrogascima uručili su Mario Hornung i orahovački dogradonačelnik Dalibor Fofonjka.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 122 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 578

Jučer 1095

Ovaj tjedan 1673

Ovaj mjesec 18743

Ukupno 1702180