Ferragosto JAM 10Uoči održavanja jedinstvenog glazbenog festivala na „Jezeru“ – Ferragosto JAM 10, Grad Orahovica zaprimio je od HTZ-a Odluku o sufinanciranju istoimenog projekta, prijavljenog na Javni poziv za potpore događanjima u 2017. godini iz travnja ove godine.

Odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 50.000,00 HRK namijenjena su Gradu Orahovici kao korisniku projekta, i to isključivo za troškove višednevne manifestacije u organizaciji UDRUGE KLUB DOSTAVA ZVUKA iz Orahovice. Kao i prošle godine, minimalno 50% odobrenih sredstva, Grad Orahovica ugovorio je za promotivne aktivnost i oglašavanje prema Medija planu iz projektne prijave (oglašavanje na „Radio 101“, promotivni leci i flayeri, plakati, baneri, i sl.), dok će se preostalim sredstvima platiti usluga tonske produkcije i dio najma pozornice i opreme.

Organizacija ovogodišnjeg festivala urbane glazbe bila je odlična, za što su zaslužni kao i uvijek dečki iz Kluba, ali i Grad Orahovica koji je osim angažmana na projektu i pribavljanju bespovratnih sredstava, ponovno bio logistička potpora predvođena gradonačelnicom Anom-Marijom Petin i gradskim tvrtkama koje se brinu o održavanju turističkog kompleksa. Nastupi renomiranih domaćih i stranih bendova, ali i nezaboravan lokalitet festivala u Parku prirode PAPUK uz poznato kupalište „Jezero“, oduševili su posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva, što će pridonijeti pozitivnim turističkim pokazateljima Orahovice kao vodećeg turističkog odredišta u Virovitičko-podravskoj županiji. Od 03. do 06. kolovoza na glavnom – Piknik stageu, izmjenjivali su se izvođači od legendarnih osječkih Koca i Debeli precjednik, grupe Lika Kolorado, Pridjevi, Antenat, a večer 03.08. dosegla je kulminaciju uz Elemantal i Momčila Bajagića Bajagu i Instruktore. Drugog dana festivala, iako uz manje poteškoće s napajanjem električne energije, nastupe su odradili Judette, grupe NLV, Laka, beogradski bend Repetitor, te kultni Ripper i njegov Pipschips and video clips. U subotu, 05.08. koncert je prošao uz nezapamćene ovacije publike tijekom nastupa redom: Fajrunt, The Yellow Buzz, Miki Solus, Jonathan, Six Pack, Neno Belan i na kraju Krankenšvestera&Sajsi MC-a. Uz Piknik stage, i Dobro Jutro stage smješten u neposrednoj blizini ulaza na turistički kompleks, svakoga dana program se održavao i na nekoliko manjih lokacija na plaži kupališta (Izštekani stage, Silent "Pssst party" stage, Dance Hard stage). Nema sumnje da je i ovogodišnji Ferragosto odradio vrhunsku promidžbu za Orahovicu, a sufinanciranje od strane Hrvatske turističke zajednice u kategoriji regionalni događaj, potvrđuje važnost ove manifestacije i dobru suradnju Grada s udrugama mladih Orahovčana.

Irela Strabić

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 57 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 40

Jučer 634

Ovaj tjedan 40

Ovaj mjesec 15796

Ukupno 1852441