Paucina2017 001

Udruga P.A.U.K. Orahovica, proslavila 8. godinu postojanja tako što su ranču Koral u Orahovci priredili tradicionalni glazbeno-zabavni događaj „Paučinu“. Nastupali su hard rock i punk bendovi Merrow Stoner Groove bend iz Osijeka, One Step Away, melo punk rock bend iz Zagreba te Mortal Kombat Bend, metalizirani punk bend iz Beograda. Uz takvu vrstu glazbe moglo se poslušati odlične elektronske zvukove na Rave ann-kombi stageu gdje su nastupali DJ EWAN, DJ Distinctive i DJ EMBEE.

Kao i svake godine ovaj događaj posjetio je velik broj mladih što je pokazalo da udruga P.A.U.K. organizaciju ovog događaja svaki godine digne na jedan malo viši nivo:

- „Zahvaljujem se svima koji su došli, sjajnim bendovima i DJ-ima, Mirku Domaćinoviću-Džombi, vlasniku ranča Koral, svim članovima koji su se naradili kako bi ovaj događaj ispunio svačija očekivanja. Također se zahvaljujem potpori Gradske uprave i Turističke zajednice s gradonačelnicom Anom Marijom Petin na čelu koji su nam pokrovitelji, a i logistički su nam puno pomogli.“ Rekao je predsjednik udruge Mirko Kufner. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 120 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 45

Jučer 634

Ovaj tjedan 45

Ovaj mjesec 15801

Ukupno 1852446