Paucina2017 001

Udruga P.A.U.K. Orahovica, proslavila 8. godinu postojanja tako što su ranču Koral u Orahovci priredili tradicionalni glazbeno-zabavni događaj „Paučinu“. Nastupali su hard rock i punk bendovi Merrow Stoner Groove bend iz Osijeka, One Step Away, melo punk rock bend iz Zagreba te Mortal Kombat Bend, metalizirani punk bend iz Beograda. Uz takvu vrstu glazbe moglo se poslušati odlične elektronske zvukove na Rave ann-kombi stageu gdje su nastupali DJ EWAN, DJ Distinctive i DJ EMBEE.

Kao i svake godine ovaj događaj posjetio je velik broj mladih što je pokazalo da udruga P.A.U.K. organizaciju ovog događaja svaki godine digne na jedan malo viši nivo:

- „Zahvaljujem se svima koji su došli, sjajnim bendovima i DJ-ima, Mirku Domaćinoviću-Džombi, vlasniku ranča Koral, svim članovima koji su se naradili kako bi ovaj događaj ispunio svačija očekivanja. Također se zahvaljujem potpori Gradske uprave i Turističke zajednice s gradonačelnicom Anom Marijom Petin na čelu koji su nam pokrovitelji, a i logistički su nam puno pomogli.“ Rekao je predsjednik udruge Mirko Kufner. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 104 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 17

Jučer 916

Ovaj tjedan 2973

Ovaj mjesec 20043

Ukupno 1703480