Rijecani Bankine2017 08 28 018

Kako je i dogovoreno na sastanku gradonačelnice Ane Marije Petin i predsjednika Mjesnih odbora 16. kolovoza 2017. godine, gdje su iznijeli svoje probleme i  planove te su dogovoreni prioriteti, predsjednik MO Rajčula objasnio kako u ulici Riječani postoji veliki problem s oborinskim vodama koje se slijevaju građanima u dvorišta te im prave poplave.

Naime višegodišnjim prolaskom automobila, kamiona te ralica koje čiste cestu tijekom zimske sezone izdigle su se bankine između kolnika i oborinskih kanala, tj. nakupilo se zemljanog i pješčanog materijala kroz koji je kasnije probila trava čak negdje do visine 20-ak cm te tako voda koja je uslijed oborina tekla po cesti nije mogla odlaziti u kanale već se slijevala prilazima u dvorišta građana.

Pregledom stanja u ulici Riječani vidjelo se da je potrebno strojno skidanje materijala do razine potrebne kako bi se voda slijevala u kanale i to skoro cijelom duljinom ulice te su 28. kolovoza 2017. radnici tvrtke Ružica grad d.o.o. započeli radove na uređenju bankina. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 34 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 13

Jučer 1082

Ovaj tjedan 1927

Ovaj mjesec 12395

Ukupno 1849040