2017 08 30 CMP004

Gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka, jučer su posjetili tvrtku CMP d.o.o., bivši Čelik remont. U razgovoru s jednim od vlasnika poduzeća Milanom Zubovićem, gradonačelnica je doznala kako CMP posluje pozitivno, radeći i izrađujući metalnu galanteriju i van granica naše države.

Milan Zubović jedan od suvlasnika poduzeća, izrazio je zadovoljstvo posjetom:

- “Zadovoljni što smo danas uvidjeli da imamo potporu lokalne samouprave, nadam se da će projekti o kojima smo razgovarali, biti realizirani” - rekao je Zubović.

Metalna industrija je u usponu, dodao je Zubović:

- “Posla imamo sve više i više, metalna industrija je u velikom usponu. Ne tužimo se jer ne stignemo sve niti odraditi. Mi se trudimo da naše djelatnike dodatno stimuliramo kako ih ne bi opterećivali s velikim obimom poslova. Danas naša tvrtka zapošljava dvadesetak radnika. U bliskoj budućnosti nadam se proširenju i dodatnom zapošljavanju, prvenstveno bravara, strojobravara, zavarivača i tokara” - kazao je Zubović.

Gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo viđenim:

- “Drago mije da sam obišla jednu ovakvu uspješnu malu firmu. Iznenadilo me što im nedostaje kvalitetne radne snage. Mi odmah moramo početi razgovore sa osnovnom i srednjom školom, jer moramo početi školovati ljude koji će nakon završetka škole moći odmah početi raditi. Razgovarala sam s radnicima, oni su prezadovoljni, plaće su redovne i dobre, a posla ima. Ponudila sam im ruku suradnje, jer uskoro ćemo u Gradu ustrojiti Gradsku razvojnu agenciju. Ona postaje nužna jer poslodavci uvijek trebaju imati pravu informaciju i informaciju na vrijeme” – rekla je gradonačelnica Ana Marija Petin. 

Nakon obilaska pogona i razgovora s radnicima, Ana Marija Petin, kazala je kako se raduje da mala i srednja poduzeća u Orahovici izlaze iz krize, šireći svoju proizvodnju, upošljavajući nove radnike. (www.radioorahovica.hr)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 110 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 45

Jučer 634

Ovaj tjedan 45

Ovaj mjesec 15801

Ukupno 1852446