2017 09 01 Vrtic013

U Dječjem vrtiću Palčić bilo je danas posebno svečano, i za odgajatelje ali i za 117 polaznika vrtića, među kojima i za 12-oro polaznika jasličke dobi. Danas je počela nova pedagoška godina, a puno sreće i strpljenja, tetama i malim sugrađanima, došli su danas poželjeti, čelni ljudi Grada, gradonačelnica Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka:

- „Došla sam sa svojim suradnicima zaželjeti sretan boravak u vrtiću i polaznicima ali i tetama. Znam da je pred vama velika odgovornost jer ne samo da čuvate nego i odgajate našu djecu. Ovi slatkiši mali su poklon najmlađima. Vjerujem kako će naša suradnja biti kvalitetna i dobra, a na dobrobit i roditelja ali i nas koji vodimo brigu o Gradu.“ - rekla je gradonačelnica.

Borislava Kordoš, ravnateljica Vrtića, zahvalila se gradonačelnici na posjeti, rekavši kako je broj djece nešto manji nego prošle godine, no tijekom jeseni očekuje se još nekoliko upisa:

- „Nisu sva djeca pristigla, većinu očekujemo u ponedjeljak. Djece je nešto manje nego lani, no tijekom godine djeca će doći I bit će nas. Zahvaljujem se na ovog događaju, na slatkišima. Vrlo lijepa gesta gradonačelnice i njezinih suradnika.“ - rekla je ravnateljica Kordoš.

Po prvi puta ove godine nema liste čekanja, pa su sva prijavljena djeca i upisana u Dječji vrtić Palčić Orahovica. (www.radioorahovica.hr)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 108 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 45

Jučer 634

Ovaj tjedan 45

Ovaj mjesec 15801

Ukupno 1852446