2017 09 01 Vrtic013

U Dječjem vrtiću Palčić bilo je danas posebno svečano, i za odgajatelje ali i za 117 polaznika vrtića, među kojima i za 12-oro polaznika jasličke dobi. Danas je počela nova pedagoška godina, a puno sreće i strpljenja, tetama i malim sugrađanima, došli su danas poželjeti, čelni ljudi Grada, gradonačelnica Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka:

- „Došla sam sa svojim suradnicima zaželjeti sretan boravak u vrtiću i polaznicima ali i tetama. Znam da je pred vama velika odgovornost jer ne samo da čuvate nego i odgajate našu djecu. Ovi slatkiši mali su poklon najmlađima. Vjerujem kako će naša suradnja biti kvalitetna i dobra, a na dobrobit i roditelja ali i nas koji vodimo brigu o Gradu.“ - rekla je gradonačelnica.

Borislava Kordoš, ravnateljica Vrtića, zahvalila se gradonačelnici na posjeti, rekavši kako je broj djece nešto manji nego prošle godine, no tijekom jeseni očekuje se još nekoliko upisa:

- „Nisu sva djeca pristigla, većinu očekujemo u ponedjeljak. Djece je nešto manje nego lani, no tijekom godine djeca će doći I bit će nas. Zahvaljujem se na ovog događaju, na slatkišima. Vrlo lijepa gesta gradonačelnice i njezinih suradnika.“ - rekla je ravnateljica Kordoš.

Po prvi puta ove godine nema liste čekanja, pa su sva prijavljena djeca i upisana u Dječji vrtić Palčić Orahovica. (www.radioorahovica.hr)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 43 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 99

Jučer 768

Ovaj tjedan 867

Ovaj mjesec 14594

Ukupno 1601383