Vatrogasci2017 09 05 001

U utorak 5. rujna 2017. održana je sjednica zapovjedništva Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije na kojoj je održana prezentacija nove aplikacija za upravljanje vatrogasnim intervencijama (UVI).

- „Aplikaciju je napravila Hrvatska vatrogasna zajednica u suradnji sa Državnom upravom za zaštitu i spašavanje kako bi olakšali vođenje i upravljanje vatrogasnim intervencijama na području županije, a na sjednici su bili predstavnici svih Društava iz VPŽ kako bi bili upućeni u rad s aplikacijom i njenim korištenjem na terenu.“ - rekao je zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Stjepan Venus.

Zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orahovica Robert Orina objasnio je kako je UVI online aplikacija u koju će se unositi sve vatrogasne intervencije s našeg područja i biti će vidljive cijelom području županijske vatrogasne zajednice:

- „Također će na sjednici biti prijave kandidata za obuku u simulatoru plamenih udara, za specijalnost Rukovanje alatima za tehničke intervencije, isto tako za usavršavanje vatrogasaca Voditelja vatrogasne mladeži i za osposobljavanje razna zvanja.“ - rekao je Orina.

Nazočnima je dobrodošlicu poželjela gradonačelnica grada Orahovice Ana - Marija Petin i zahvalila im se što su odabrali Orahovicu za održavanje svoje sjednice, te ponudila pomoć Gradske uprave u bilo kojem segmentu rada vatrogasne zajednice. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 745

Jučer 439

Ovaj tjedan 745

Ovaj mjesec 11213

Ukupno 1847858