Vatrogasci2017 09 05 001

U utorak 5. rujna 2017. održana je sjednica zapovjedništva Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije na kojoj je održana prezentacija nove aplikacija za upravljanje vatrogasnim intervencijama (UVI).

- „Aplikaciju je napravila Hrvatska vatrogasna zajednica u suradnji sa Državnom upravom za zaštitu i spašavanje kako bi olakšali vođenje i upravljanje vatrogasnim intervencijama na području županije, a na sjednici su bili predstavnici svih Društava iz VPŽ kako bi bili upućeni u rad s aplikacijom i njenim korištenjem na terenu.“ - rekao je zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Stjepan Venus.

Zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orahovica Robert Orina objasnio je kako je UVI online aplikacija u koju će se unositi sve vatrogasne intervencije s našeg područja i biti će vidljive cijelom području županijske vatrogasne zajednice:

- „Također će na sjednici biti prijave kandidata za obuku u simulatoru plamenih udara, za specijalnost Rukovanje alatima za tehničke intervencije, isto tako za usavršavanje vatrogasaca Voditelja vatrogasne mladeži i za osposobljavanje razna zvanja.“ - rekao je Orina.

Nazočnima je dobrodošlicu poželjela gradonačelnica grada Orahovice Ana - Marija Petin i zahvalila im se što su odabrali Orahovicu za održavanje svoje sjednice, te ponudila pomoć Gradske uprave u bilo kojem segmentu rada vatrogasne zajednice. (T.P.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 80 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 104

Jučer 768

Ovaj tjedan 872

Ovaj mjesec 14599

Ukupno 1601388