MO Rajcula001

U subotu navečer održan je  Zbor građana Mjesnog odbora Rajčula, kojem se odazvalo pedesetak stanovnika  toga područja, a  na kojem je predsjednik Tomislav Petrušić,  izvijestio  o svim izvršenim radovima, od mjeseca studenog prošle godine, od kada vodi Mjesni odbor. Po obimu i vrijednosti radova, daje se zaključiti da  su građani koji žive u tom dijelu Orahovice, bili izuzetno vrijedni i aktivni.

Radili su na krčenju i uređivanju parka, popravili  klupe i obojili ih, te izvršili sanitarnu sječu stabala. Članovi MO Rajčula postavili su slavinu  s pitkom vodom, a u samom parku su nasipavali odbojkaško i boćarsko igralište. Prema izvješću predsjednika Petrušića, u proteklom vremenu radili su na obnovi mosta, čišćenju bankina u ulici Riječani, te pokosili dio dvorišta Pravoslavne crkve.

U planu za naredno razdoblje, predsjednik Tomislav Petrušić pobrojao je zadatke, među kojima, postavljanje sigurnosnih ograda na potrebitim mjestima, krčenje i uređenje drugog dijela dvorišta Pravoslavne crkve, nasipavanje poljskih putova i  uređenje oborinskih kanala.

Potpredsjednica MO Rajčula Ana Kukuruzović Boljkovac, upoznala je nazočne na Zboru građana s financijskim stanjem, a potom su građani iznosili prijedloge o potrebnim aktivnostima i govorili o problemima s kojima se susreću živeći na području MO Rajčula.  Nazočna Zboru građana, gradonačelnica Ana-Marija Petin, pomno je slušala probleme svojih sugrađana i ponudila konkretna rješenja, ističući, da će gradska vlast nastaviti ravnomjerno ulagati na područja svih Mjesnih odbora, kako je i obećala. (G.J.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 34 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 38

Jučer 634

Ovaj tjedan 38

Ovaj mjesec 15794

Ukupno 1852439