Pcelari2017 002

U nedjelju, 10. rujna 2017. godine, na orahovačkom jezeru održano je druženje članova pčelarske udruge „Pčelica“. Bila je to prilika da, osim neformalnog druženja, pčelari iskoriste prigodu za korisnu razmjenu iskustava iz područja pčelarstva te o problemima s kojima se susreću i načinima kako ih prevladati.

Sve nazočne pčelare i ostale goste tom je prigodom pozdravio predsjednik pčelarske udruge „Pčelica“ Duško Grdić, među ostalima i predsjednika pčelarske udruge „Lipa“ iz Slatine Darija Kovača i dopredsjednika Branka Todorovića, te predstavnika otkupljivača meda iz Švedske.

Prisutne pčelare pozdravila je  i gradonačelnica Ana - Marija Petin, čestitavši im na svim uspjesima koje su ostvarili od kada su osnovali udrugu „Pčelica“. Zahvalila je pčelarima na podršci gradskim manifestacijama te im je poželjela uspješnu iduću godinu, puno meda i dobrog druženja:

- „Zadovoljstvo mi je sudjelovati na okupljanjima udruga koje su aktivne, rade i sudjeluju u radu Grada Orahovice, a vaša udruga je svakako do sada imala odličnu suradnju s gradom.

S vašim smo predsjednikom razgovarali kako bi Grad Orahovica otkupljivao vaše proizvode i proizvode drugih proizvođača i OPG-ovaca te na taj način prezentirali sve vas, ali i naš grad kroz poklone svojim gostima ili u gostovanjima van Orahovice i županije.“ - rekla je gradonačelnica. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 746

Jučer 439

Ovaj tjedan 746

Ovaj mjesec 11214

Ukupno 1847859