Radlovac2017 09 13 003

Četvrti posjet gospodarstvenicima u Orahovici, čelnici Grada, gradonačelnica Ana-Marija Petin i zamjenik Dalibor Fofonjka, realizirali su u poduzeću Radlovac, gdje su ih primili vlasnici, Nenad Sabljak i  Danko Rendulić.

Direktor Sabljak, izrazio je zadovoljstvo iskazanom dobrom voljom za suradnjom i razmjenom informacija, te željom da u gradu s aktualnom vlasti žive i rade u partnerskom odnosu.

- „Mi smo 110 godina kamenolom i ne možemo raditi nigdje drugdje“, - rekao je Sabljak i dodao:

- „važan nam je dobar odnos s lokalnom zajednicom, a mislim da ćemo s ovom vlasti imati sasvim korektan odnos“. - Tvrtka raspolaže s približno 60 hektara površine na kojoj su napušteni kamenolomi i Uprava ih želi pretvoriti u turističko-rekreacijske sadržaje, pri čemu vjeruju da se mogu osloniti na aktualnu vlast.

- „Gradska vlast je i poduzeću Radlovac pružila ruku suradnje i svu potrebnu pomoć kako bi ostvarila što bolje rezultate a time povećavala zapošljavanje, što je interes kako vlasnika poduzeća tako i Grada“, - izjavila je gradonačelnica Ana-Marija Petin. Obzirom na planove u smislu uključivanja u koncept razvoja turizma, gradonačelnica je kazala kako je

- „potrebna kvalitetna suradnja s jedinicom lokalne samouprave“, - te izrazila zadovoljstvo zbog toplog prijema i obostrane želje za suradnjom.

- „Zajedno s poduzećem Radlovac radit ćemo u projektu razvoja turizma kao i na drugim projektima, uz svesrdnu podršku i pomoć Grada Orahovice“ - zaključila je gradonačelnica Ana-Marija Petin. (G.J.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 68 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 36

Jučer 592

Ovaj tjedan 2260

Ovaj mjesec 16488

Ukupno 1676251