Radlovac2017 09 13 003

Četvrti posjet gospodarstvenicima u Orahovici, čelnici Grada, gradonačelnica Ana-Marija Petin i zamjenik Dalibor Fofonjka, realizirali su u poduzeću Radlovac, gdje su ih primili vlasnici, Nenad Sabljak i  Danko Rendulić.

Direktor Sabljak, izrazio je zadovoljstvo iskazanom dobrom voljom za suradnjom i razmjenom informacija, te željom da u gradu s aktualnom vlasti žive i rade u partnerskom odnosu.

- „Mi smo 110 godina kamenolom i ne možemo raditi nigdje drugdje“, - rekao je Sabljak i dodao:

- „važan nam je dobar odnos s lokalnom zajednicom, a mislim da ćemo s ovom vlasti imati sasvim korektan odnos“. - Tvrtka raspolaže s približno 60 hektara površine na kojoj su napušteni kamenolomi i Uprava ih želi pretvoriti u turističko-rekreacijske sadržaje, pri čemu vjeruju da se mogu osloniti na aktualnu vlast.

- „Gradska vlast je i poduzeću Radlovac pružila ruku suradnje i svu potrebnu pomoć kako bi ostvarila što bolje rezultate a time povećavala zapošljavanje, što je interes kako vlasnika poduzeća tako i Grada“, - izjavila je gradonačelnica Ana-Marija Petin. Obzirom na planove u smislu uključivanja u koncept razvoja turizma, gradonačelnica je kazala kako je

- „potrebna kvalitetna suradnja s jedinicom lokalne samouprave“, - te izrazila zadovoljstvo zbog toplog prijema i obostrane želje za suradnjom.

- „Zajedno s poduzećem Radlovac radit ćemo u projektu razvoja turizma kao i na drugim projektima, uz svesrdnu podršku i pomoć Grada Orahovice“ - zaključila je gradonačelnica Ana-Marija Petin. (G.J.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

STOP nasilju nad ženama

Pravilnik o ponasanju na jezeru

Predstava Grga Čvarak

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

BanerZaLink

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Lokalna akcijska grupa

lag papuk.fw

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 81 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 771

Jučer 801

Ovaj tjedan 3744

Ovaj mjesec 17471

Ukupno 1604260