2017 09 27 DanOpcineZdenci030

Dan Općine Zdenci, blagdan sv Mihaela, 29. rujna, i ove godine se obilježava nizom različitih sadržaja, među kojima je održana Ernestinovačka kolonija kipara, postavljena izložba Udruge “Rukotvorine” , održani su različiti sportski susreti.

Danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća Zdenci , kojoj je uz zamjenike župana, Marija Klementa, Darka Žužaka i Igora Pavkovića, nazočila saborska zastupnica i gradonačelnica Orahovice, Ana-Marija Petin.

Nakon obraćanja načelnika općine Zdenci Tomislava Durmića, koji je govorio o napretku općine, završenim projektima i projektima koji tek predstoje, a koji za cilj imaju osiguranje kvalitetnijeg života svim stanovnicima općine. Zdenčanima je Dan općine čestitao dožupan Mario Klement, a posebne pohvale izrekao je  čelništvu općine za  uspješan rad.

Na pozivu za sudjelovanjem na svečanoj sjednici zahvalila je orahovačka gradonačelnica i saborska zastupnica Ana Marija Petin, koja je pohvalila rad  načelnika Durmića.

„Sve pohvale vama, što ste uz tako skromna sredstva proračuna, kojega imaju i druge ovako male općine, uspjeli znanjem i upornošću ostvariti niz dobrih projekata i a imate ih i za naredno razdoblje. Drago mi je što niste propustili niti jednu skupinu svojih građana, od najmlađih do najstarijih i na taj način se trudite u općini Zdenci ostvariti uvjete za život bar približne u odnosu na druge razvijenije općine. Danas u Slavoniji nije lako živjeti, lijepo je ali nije lako i svi se moramo udružiti bez obzira na političke različitosti, moramo stati i braniti našu Slavoniju, potruditi se da razvijemo gospodarstvo i sve druge segmente, koji su bitni da život u ovako malim sredinama bude prihvatljiv, ne samo našoj djeci koja danas na žalost odlaze s ovih područja, nego da bismo privukli i druge stanovnike kako bi svoju budućnost pronašli ovdje. S te strane uvijek ćete imati moju podršku i kao vaše susjede gradonačelnice Orahovice, ali i kao saborske zastupnice, jer nikada neću dozvoliti ni u Saboru ni u drugim prilikama, da ovako male općine budu na marginama razvoja, nego ću se zajedno s vama boriti da prosperitet i budućnost naših malih sredina, bude uvijek na prvom mjestu kako saborskim zastupnicima tako i svim našim dužnosnicima“, kazala je saborska zastupnica Ana-Marija Petin i poželjela puno sreće u budućem radu, a svim žiteljima općine Zdenci još jednom čestitala Dan općine. (G.J.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 104 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 38

Jučer 555

Ovaj tjedan 3107

Ovaj mjesec 13350

Ukupno 1887397