2017 10 02 PrvoPredavanje007 2

Svjetski dan učitelja proglasio je UNESCO 1994.godine, u spomen na isti datum 1966.godine, kada je na Posebnoj međuvladinoj konferenciji u Parizu,  potpisana Preporuka o statusu učitelja.  Današnji dan  proslavljaju učitelji diljem Svijeta, a učiteljima je njihov dan čestitala orahovačka  gradonačelnica Ana-Marija Petin.

-„ Svim učiteljima upućujem srdačne čestitke povodom Svjetskog dana učitelja! Hvala vam na svom trudu i zalaganju koji ulažete u poučavanje i odgoj naše djece, te vam želim puno uspjeha u budućem radu “, navodi u čestitki  gradonačelnica Orahovice. 

Grad Orahovica je od početka  ove školske godine, uložio mnogo u obrazovanje, od kupovine kompleta udžbenika, sufinanciranja prijevoza srednjoškolaca, osiguranja higijenskih sredstava za osnovnu i srednju školu. Otvaranjem uređene zgrade Fakulteta, samo je potvrđena  odrednica rada  aktualne vlasti,  da ulaganjem u školstvo  ulaže u budućnost,  jer  mladi obrazovani  ljudi, mogu doprinijeti razvoju  grada.  Osiguranjem što kvalitetnijih uvjeta za obrazovanje naše djece, Grad  ostvaruje  kvalitetnije uvjete  i  za  rad učitelja. (G.J.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 91 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 38

Jučer 555

Ovaj tjedan 3107

Ovaj mjesec 13350

Ukupno 1887397