2017 11 11 SkupstinaTenisKluba002

U subotu 11. studenog 2017. održana je redovna izvještajna skupština tenis kluba Orahovica u nazočnosti gradonačelnice Ana-Marije Petin, njenog zamjenika Dalibora Fofonjke i predsjednika Gradskog vijeća Radoja Medenice koji je i sam član kluba.

Predsjednik kluba Mario Šafer pozdravio je nazočne i predložio dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen nakon čega je iznio izvješće o radu kluba za 2016. gdje je upoznao nazočne sa radom u protekloj godini i ukratko nabrojao održane radne akcije na sportskim terenima i zgradama.

U 2016. godini klub je imao registriranih  42 člana od kojih je bilo 15 djece pošto klub održava školu tenisa za djecu. U radnim akcijama su uređeni tereni, nasipavanje novog tenisita, popravljene su žičane ograde, održavane su zgrade itd.

Predsjednik je također prezentirao financijsko izvješće Kluba za 2016. god. koje je napravljeno prema Zakonu o udrugama i predano u FINU u propisanom roku. Nadzorni odbor je prije same skupštine obavio kontrolu financijskog poslovanja, te odobrio prijedlog završnog računa za 2016. god. Klub je u 2016. god. prema financijskom izvješću imao ukupne prihode od  11.550,00 kn i ukupne rashode u iznosu od 6.860,00 kn odnosno ostvaren je višak prihoda u iznosu od 4.688,00 kn. Šafer je nakon toga upoznao nazočne i sa planom rada Kluba za 2016. god.

Predsjednik Gradskog vijeća Radoje Medenica spomenuo i rad sa mladima kroz tenisku školu na volonterskoj osnovi gosp. Maria Mateka bez kojega to vjerojatno ne bi tako dobro funkcioniralo. Također je spomenuo kako bi se trebalo obnoviti infrastrukturu teniskih terena i poraditi na cjelogodišnjem programu igranja tenisa u Orahovici gdje bi se kroz neke fondove dobilo sredstva za projekt zatvorenih terena kako bi se moglo igrati i zimi.

Nazočnima se obratila i gradonačelnica Ana-Marija Petin koja se zahvalila na pozivu, pohvalila rad Kluba u 2016., a naročito angažman članova na volonterskoj razini te spomenula kako će se od sada gledati koji klubovi imaju najveće izdatke i najviše rade pa će se tako i financirati u budućnosti.

- „Vidim koliko se trudite održavati sve ove objekte na terenima pa vam želimo ponuditi pomoć kroz savjetovanje, financiranje projekata ili nekako drugačije kako bi se privuklo što više djece jer je škola tenisa ono najbolje što vaš klub može ponuditi“ – rekla je gradonačelnica.

Zamjenik gradonačelnice je spomenuo kako će se pomoći u uređenju terena sa zidom gdje bi se asfaltirala podloga, a natkriveni dio gdje su klupe i stolovi postavio bi se dio starih kocaka s jezera, a također i uredile ograde oko svih terena. (T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 48 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 147

Jučer 417

Ovaj tjedan 2100

Ovaj mjesec 6145

Ukupno 1926804