2017 11 16 GradskoVijece004

Gotovo četiri sata trajala je jučer sjednica Gradskog vijeća Orahovice, prva radna nakon konstituirajuće. Na sjednici su vijećnici u Aktualnom satu nastojali dobiti odgovore na niz pitanja upućenih, uglavnom gradonačelnici Ani Mariji Petin, koja su se odnosila na smjenu rukovodećih ljudi u gradskim poduzećima, stanje u zdravstvu, zapošljavanje u gradskoj upravi i gradskim poduzećima, planove aktualne gradske vlasti vezane uz stipendiranje učenika i studenata, volontersku naknadu za dogradonačelnika, nastavak planiranog uređenja centra grada.

Zbog ograničenog vremena Aktualnog sata i velikog interesa vijećnika za sudjelovanjem u istom, svi nisu mogli doći na red, pa je predsjednik Gradskog vijeća, Radoje Medenica, mogao samo konstatirati da vijećnici mogu potražiti pismene odgovore na svoja pitanja ili ih uputiti u Aktualnom satu sljedeće sjednice.
A što je to jučer zanimalo orahovačke gradske vijećnike moći ćete čuti u programu RO, danas 16. studenog 2017. (četvrtak) u 11,00 sati kada će se na Radio Orahovici prenositi snimku Aktualnog sata GV Orahovice. (www.radioorahovica.com)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 154 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 13

Jučer 1214

Ovaj tjedan 6553

Ovaj mjesec 26742

Ukupno 1768273