Gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin, danas je sve građane Orahovice i prigradskih naselja, pripadnike svih političkih opcija, koje djeluju u Orahovici, pozvala na zajedništvo.
U dane posebnog pijeteta, dane kada cijela Hrvatska suosjeća s Vukovarom, gradom koji je obranio Hrvatsku, Petin je rekla:

- "Iako orahovačka organizacija HSS već desetak godina, paljenjem svijeća, obilježava tužno sjećanje na Vukovar, pozivam sve građane našeg grada, članove svih političkih opcija, da danas 17.11.2017. budemo jedno tijelo, da pokažemo koliko nam je stalo da naša Orahovica ali i Hrvatska budu uspješnije i poštenije. Želim da danas mislimo svi isto, da svijeće koje ćemo upaliti za sve žrtve Domovinskog rata, a posebno za žrtve našeg slavonskog heroja, Vukovara, budu jasan pokazatelj da smo složni u izgradnji bolje Orahovice, Slavonije i Hrvatske" – rekla je Petin.
Na koncu svog poziva, gradonačelnica Petin je rekla:
- "Pozivam sve stanovnike našeg Grada da danas 17.11.2017. upale svijeću, te ju stave u prozore svojih obiteljskih kuća, balkona, ograda. Svaki upaljeni lampion znak je vjere u bolje zajedničko sutra" - zaključila je gradonačelnica Petin.

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 169 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 377

Jučer 681

Ovaj tjedan 2009

Ovaj mjesec 16237

Ukupno 1676000