2017 12 24 Hajduk005

Po deveti puta u nizu, svečano je bilo u središtu Orahovice na Badnjak. U organizaciji DP Hajduka Orahovica, a u sklopu “Adventske čarolije”, te pod generalnim pokroviteljstvom Grada Orahovica, održan je Badnji doručak. Miris pečenih srdela i kuhanog vina, širili su se središtem grada, a hajdučka pjesma i ovoga je puta, slučajne prolaznike, dozvala na bokun pečene ribe i gutljaj toplog kuhanog vina. U dva sata, koliko su se družili orahovački članovi DP Hajduka, podijeli su sugrađanima 15 kilograma pečenih srdela i 15 litara kuhanog vina:

Ovo nam je deveti puta da smo na današnji Badnji dan počastili naše sugrađane vinom i ribom. Ambijent adventa je prekrasan, vrijeme nas je poslužilo i sve je bilo na visini. Obožavam ove naše akcije, kada s malo sredstava možemo usrećiti naše građane, ali i naše članove – rekao je dopredsjednik udruge DP Hajduka Orahovica Tomislav Maričić.

Pečene srdele svojim je sugrađanima s orahovačkog hajdučkog štanda podijelila i gradonačelnica Ana Marija Petin, a u njezinoj pratnji bio je I predsjednik GV Orahovice Radoja Medenica:

I ovaj puta pokazalo se da su naši Hajdukovci vrhunski organizatori. Po deveti puta počaste svoje sugrađane i ovo je zaista prelijepa gesta. Osjećala sam se ugodno u društvu ovih mladih ljudi koji tako ludo vole svoj klub, grad Split, ali i grad u kojem žive. Nakon što sam vidjela kako su odradili Otvaranje turističke sezone, shvatila sam, da su oni vrlo bitni za društveni život našeg grada. Učinit ćemo sve kako bi i daje podržavali rad ove Udruge, jer momci to zaslužuju – rekla je orahovačku gradonačelnica Ana Marija Petin. (www.radioorahovica.hr)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 134 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 149

Jučer 417

Ovaj tjedan 2102

Ovaj mjesec 6147

Ukupno 1926806