2018 01 13 PapukExtremeChallenge007

U obilježavanje ovogodišnje jubilarne  50.-te kulturne i turističke manifestacije „Orahovačko proljeće“, uključit će se i Plivački klub Orahovica, koji je već  krenuo u organizacijske pripreme festivala sporta“,  Papuk extreme challenge . Kako bi zainteresirali što veći broj poduzetnika, OPG-a, ustanova, udruga koje djeluju na području grada i samih građana, u petak, 12. siječnja 2018. godine,  održali su  sastanak na kojem su brojne posjetitelje i znatiželjnike, informirali o svojoj nakani.

Budući su  Grad Orahovica i Turistička zajednica Grada nositelji  i organizatori cjelokupne manifestacije Orahovačkog proljeća, koja će ove godine biti sadržajnija i raznovrsnija nego ikada do sada, skupu je nazočila i gradonačelnica Ana-Marija Petin. Pozdravljajući sve okupljene građane u višenamjenskoj dvorani „Papuk“, pohvalila je čelništvo i mlade članove Plivačkog kluba koji su organiziranjem Olimpijskog dana u Orahovici, već pokazali da mogu i znaju raditi. 

Borna Katić, Ada Tikvan, Nikola Borić  i  drugi članovi Plivačkog kluba, prezentirali su  svoj plan i program održavanja  Papuk extreme challenge, prvenstva Hrvatske u kros triatlonu, u kojem će  doprinos održavanjem svojih utrka dati i biciklistički klub Lood Orahovica i  Baraber  extreme team iz Belišća, a na jezeru će biti  održan i plivački maraton. Organizatori, očekuju oko 2000 sudionika za koje će biti potreban smještaj i  prehrana, a zbog organizacije i gastronomske ponude na sajmu domaćih proizvoda, uputili su poziv Obiteljskim gospodarstvima da prepoznaju priliku za prezentaciju svojih proizvoda.

Potporu organizaciji prvenstva Hrvatske u kros triatlonu, dao je i ravnatelj Parka prirode „Papuk“ Alen Jurenac, a, Vlado Grgić u ime udruge Vitezova Ružice grada, pozvao je sve građane, da na bilo koji način daju svoj doprinos i sudjeluju u organizaciji i realizaciji ovogodišnje manifestacije „Orahovačko proljeće“, čiji je jedan od sadržaja i Papuk extreme challenge.

„Grad Orahovica koji je nositelj organizacije „Orahovačkog proljeća“,  u potpunosti podržava ideju Plivačkog kluba“, kazala je gradonačelnica Petin, koja je pozvala predstavnike kluba da sudjeluju  u radu Organizacijskog odbora manifestacije, kako bi uskladili održavanje svih sadržaja i dostojanstveno obilježili 50. –to jubilarno  „Orahovačko proljeće“. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 29 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 402

Jučer 405

Ovaj tjedan 807

Ovaj mjesec 10580

Ukupno 1902021