Maskare2018

Bal pod maskama u Orahovici će biti održan u subotu, 3. veljače 2018.godine s početkom u 19,00 sati, a zbog najave lošeg vremena, maskenbal će biti održan u višenamjenskoj dvorani „Papuk“. Zaključak je to večeras održanog sastanka zamjenika gradonačelnice Dalibora Fofonjke  i  Lane Jurkin predstavnika Grada i Turističke  zajednice, koji su i organizatori Bala pod maskama, s predsjednicima udruga koje aktivno djeluju na području grada.

Uz zabavu, pjesmu i ples pod maskama, cilj Maskenbala je prikupljanje donacija za udrugu „Jaglac“, koja će sredstva utrošiti u izgradnju pristupne rampe i završne radove koji nisu uključeni u projekt, na zgradi škole u Novoj  Jošavi.  Za prikupljanje donacija  za udrugu „Jaglac“, udruge će  pripremiti krafne, gužvare, čobanac i piće, a maskirani sudionici bala i građani  počastit će se i donirati  kune u granicama svojih mogućnosti.

Organizatori očekuju veliki odaziv građana na Bal pod maskama, na kojem je  za dobru zabavu zadužen Twist  Off band iz Osijeka, a u pripremi maski mašti treba  pustiti na volju, jer su glavne nagrade, za  najuspješniju pojedinačnu masku putovanje na karneval u Veneciju, a najuspješnija grupa pod maskama bit će nagrađena putovanjem u  susjednu Mađarsku u grad Mohač,  na Hod bušara.

Budimo zajedno na Balu pod maskama koji  ima humanitarni karakter!

Svi građani, tvrtke, poduzetnici, koji žele pomoći udruzi „Jaglac“ i njezinim članovima, osobama s teškoćama u razvoju, uplatu mogu izvršiti na broj računa udruge „Jaglac“:

HR 7324120091137001183

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 121 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 518

Jučer 391

Ovaj tjedan 909

Ovaj mjesec 4954

Ukupno 1925613