Maskare2018

Bal pod maskama u Orahovici će biti održan u subotu, 3. veljače 2018.godine s početkom u 19,00 sati, a zbog najave lošeg vremena, maskenbal će biti održan u višenamjenskoj dvorani „Papuk“. Zaključak je to večeras održanog sastanka zamjenika gradonačelnice Dalibora Fofonjke  i  Lane Jurkin predstavnika Grada i Turističke  zajednice, koji su i organizatori Bala pod maskama, s predsjednicima udruga koje aktivno djeluju na području grada.

Uz zabavu, pjesmu i ples pod maskama, cilj Maskenbala je prikupljanje donacija za udrugu „Jaglac“, koja će sredstva utrošiti u izgradnju pristupne rampe i završne radove koji nisu uključeni u projekt, na zgradi škole u Novoj  Jošavi.  Za prikupljanje donacija  za udrugu „Jaglac“, udruge će  pripremiti krafne, gužvare, čobanac i piće, a maskirani sudionici bala i građani  počastit će se i donirati  kune u granicama svojih mogućnosti.

Organizatori očekuju veliki odaziv građana na Bal pod maskama, na kojem je  za dobru zabavu zadužen Twist  Off band iz Osijeka, a u pripremi maski mašti treba  pustiti na volju, jer su glavne nagrade, za  najuspješniju pojedinačnu masku putovanje na karneval u Veneciju, a najuspješnija grupa pod maskama bit će nagrađena putovanjem u  susjednu Mađarsku u grad Mohač,  na Hod bušara.

Budimo zajedno na Balu pod maskama koji  ima humanitarni karakter!

Svi građani, tvrtke, poduzetnici, koji žele pomoći udruzi „Jaglac“ i njezinim članovima, osobama s teškoćama u razvoju, uplatu mogu izvršiti na broj računa udruge „Jaglac“:

HR 7324120091137001183

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 74 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 218

Jučer 555

Ovaj tjedan 3287

Ovaj mjesec 13530

Ukupno 1887577