Prvim sudjelovanjem u maškarama korisnici Udruge „Jaglac“, njihovi roditelji, volonteri i voditelji, više su nego zadovoljni i zahvalni organizatorima i sugrađanima koji su svojim donacijama na humanitarnom Balu pod maskama omogućili izgradnju pristupne rampe na staroj školi u Novoj Jošavi, koju je udruga dobila na korištenje.

„Vesela i ugodna atmosfera tijekom cijele večeri rasplesala je naše korisnike koji su uživali u maskenbalu, a osvajanje prve nagrade za grupnu masku 101 Dalmatinac i put u Mađarsku, njihovo je veselje dovelo do vrhunca“, rekla je predsjednica udruge Đurđa Šimatović. Uz predsjednicu Šimatović, zadovoljstvo sudjelovanjem na Balu pod maskama ne krije ni koordinatorica programskih aktivnosti u udruzi Lidija Stojković, koja zahvaljuje Udruzi umirovljenika, Plivačkom klubu, GD Crvenog križa, Udruzi „Pčelica“, ŽRK Orahovica i Lovačkoj udruzi, koje su dale doprinos svojim sudjelovanjem ili pripremom krafni, kolača i čobanca, kako bi se prikupilo što više donacija. Te večeri je udruzi „Jaglac“ donirano 4.230,46 kuna. Iz udruge „Jaglac“, zahvala je upućena i sponzorima, Putničkoj agenciji „Ortran“, Gostionici „Sport“, Restoranu „Ružica“, Vinima Patkoš i Agro selu.

„Naš mladi tim u Gradskoj upravi, organiziranjem svake manifestacije pokazuje da je spreman odraditi posao na zadovoljstvo sugrađana, a tako je bilo i s organiziranjem Bala pod maskama humanitarnog karaktera“, rekla je gradonačelnica Ana-Marija Petin. „Moje zadovoljstvo je još veće, kada znam da je ostvaren naš cilj, a on je bio, pomoći korisnicima u udruzi „Jaglac“ i to ne samo materijalno, prikupljanjem donacija, već pozivom da nam se pridruže u maskenbalu i provedu s nama tu večer. Još jednom im čestitam na osvojenoj nagradi i želim lijep provod u Mađarskoj“, zaključila je gradonačelnica Petin. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 38 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 217

Jučer 555

Ovaj tjedan 3286

Ovaj mjesec 13529

Ukupno 1887576