2018 03 03 Sanjkanje001

Pravo uživanje na snijegu i sanjkanju djeci su u subotu poslijepodne priuštili grad Orahovica, Turistička zajednica i Udruga Red vitezova Ružice grada, koji su organizirali natjecanje u sanjkanju i to u samom centru grada, na središnjem trgu. Koliko su u natjecanju uživala djeca, jednako zanimljivo bilo je i njihovim roditeljima koji su se uključili u natjecanje i na sanjkama odmjerili spretnost i spremnost na stazi.

Sudionike je pred početak natjecanja pozdravila i pobodrila gradonačelnica Ana-Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka bio je jedan od natjecatelja, a predsjednik udruge Reda vitezova Ružice grada Vlado Grgić Crni, vodio je i koordinirao natjecanje koje se odvijalo u četiri kategorije.

Nakon napetih spustova i odmjeravanja spretnosti, u natjecanju djece na sanjkama najuspješniji je bio Vito Lukić, drugo mjesto osvojila je Lara Petin, a treća je bila Buga Pavličić.

Odvažniji su se spuštali na vrećama i u toj kategoriji pobijedio je Patrik Špalj, drugo mjesto je osvojio Srđan Jovanović i treće Ivan Fofonjka.

Navijanje se nastavilo i kada su na sanjkama stazu odmjeravali odrasli, a najuspješniji među njima bio je Dalibor Fofonjka, drugo mjesto pripalo je Stipi Bariću i treće Darku Bušljeti.

Posljednja utrka bila je, natjecanje u parovima u kojoj su otac i sin, Marko i Ivan Belobradić imali najbrže sanjke i osvojili prvo mjesto, drugi par bili su Lara Petin i Vito Lukić, dok su treće mjesto osvojili Miroslav i Duje Jocko.

Pobjednicima je u ime Grada Orahovice nagrade uručila Lana Jurkin, a kuhanog čaja i vina bilo je za sve natjecatelje i gledatelje i navijače ovog prvog natjecanja u sanjkanju održanog na gradskom trgu. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 11 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 353

Ovaj tjedan 1860

Ovaj mjesec 5335

Ukupno 1951498