2018 03 03 Sanjkanje001

Pravo uživanje na snijegu i sanjkanju djeci su u subotu poslijepodne priuštili grad Orahovica, Turistička zajednica i Udruga Red vitezova Ružice grada, koji su organizirali natjecanje u sanjkanju i to u samom centru grada, na središnjem trgu. Koliko su u natjecanju uživala djeca, jednako zanimljivo bilo je i njihovim roditeljima koji su se uključili u natjecanje i na sanjkama odmjerili spretnost i spremnost na stazi.

Sudionike je pred početak natjecanja pozdravila i pobodrila gradonačelnica Ana-Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka bio je jedan od natjecatelja, a predsjednik udruge Reda vitezova Ružice grada Vlado Grgić Crni, vodio je i koordinirao natjecanje koje se odvijalo u četiri kategorije.

Nakon napetih spustova i odmjeravanja spretnosti, u natjecanju djece na sanjkama najuspješniji je bio Vito Lukić, drugo mjesto osvojila je Lara Petin, a treća je bila Buga Pavličić.

Odvažniji su se spuštali na vrećama i u toj kategoriji pobijedio je Patrik Špalj, drugo mjesto je osvojio Srđan Jovanović i treće Ivan Fofonjka.

Navijanje se nastavilo i kada su na sanjkama stazu odmjeravali odrasli, a najuspješniji među njima bio je Dalibor Fofonjka, drugo mjesto pripalo je Stipi Bariću i treće Darku Bušljeti.

Posljednja utrka bila je, natjecanje u parovima u kojoj su otac i sin, Marko i Ivan Belobradić imali najbrže sanjke i osvojili prvo mjesto, drugi par bili su Lara Petin i Vito Lukić, dok su treće mjesto osvojili Miroslav i Duje Jocko.

Pobjednicima je u ime Grada Orahovice nagrade uručila Lana Jurkin, a kuhanog čaja i vina bilo je za sve natjecatelje i gledatelje i navijače ovog prvog natjecanja u sanjkanju održanog na gradskom trgu. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 19 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 359

Jučer 452

Ovaj tjedan 1195

Ovaj mjesec 7691

Ukupno 1917466