2018 03 04 Tenisklub011

Izvanredna-izborna skupština Tenis kluba  Orahovica, održana je u nedjelju, 4. ožujka, na kojoj su članovi jednoglasno za novog predsjednika izabrali Miroslava Radakovića.

Dojučerašnji predsjednik  Mario Šafer, pojasnio je  razloge traženja razrješenja s dužnosti predsjednika kluba, a oni su  privatno-poslovne obveze, zbog kojih je  dosadašnjem čelništvu dana  razrješnica, pa su na prijedlog Kandidacijske komisije, izabrani novi članovi Upravnog I Nadzornog odbora kluba.
Izabrani  predsjednik Radaković u novi Upravni odbor izabran  je po funkciji, a uz njega članovi su i Toni Patkoš, Vedran Kordoš, Josip Gotler i Radoje Medenica.

Novi predsjednik Nadzornog odbora je Vendi Vujnović, a članovi  Mario Matek i Mario Šafer.
- "Iznenađen sam izborom na funkciju predsjednika ali mi je i velika čast. Nadam se da ću funkciju predsjednika obavljati dobro kao i prošli predsjednik. Drago mi je da smo u klub postavili mlade ljude, i nadam se da ćemo u ovom mandatu obaviti dobar posao." – rekao je novi predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković.

Skupštini je nazočila gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, koja je uz čestitke novoizabranom čelništvu, pohvalila uključivanje mladih ljudi u rad kluba:

- „Čestitam novoizabranima. Vjerujem da ćete sve obaviti kako treba. Mi u Gradu smo tu za vas i pomoći ćemo vam koliko god je potrebno, ne samo savjetom već i  financijski. Tenis klub je potreban našem gradu i treba ga sačuvati, a ja se nadam  da je pred svima vama blistava budućnost.“ - kazala je gradonačelnica Ana – Marija Petin. Gradonačelnica je iskoristila prigodu i obzirom da joj igranje tenisa nije strano,  zamolila je pristupnicu za članstvo u Tenis klubu Orahovica. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 353

Ovaj tjedan 1860

Ovaj mjesec 5335

Ukupno 1951498